Beyoncé és Jay-Z egy taxiban randevúzik a Tiffany & Co. legújabb kampányvideójában

Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy Carter és a család kutyája is feltűnik a Date Night című kisfilmben, amelyet az Álom luxuskivitelben híres taxis jelenete inspirálta.

A luxuscikkekről, különösen gyémánt és ezüst ékszereiről ismert Tiffany & Co. augusztus végén mutatta be About Love című kampányát, amely több szempontból is történelmi jelentőségű. Ez volt az első alkalom, hogy Beyoncé a férjével, Jay-Z-vel közösen állt a kamera elé egy márka kedvéért. Emellett az énekesnő lett az első afroamerikai nő, aki felvehette a brand ikonikus, 128.54 karátos sárgagyémánt nyakláncát. A kollaborációnak köszönhetően lenyűgöző képek láttak napvilágot, amelyeken Beyoncé megjelenését egyértelműen Audrey Hepburn legismertebb karaktere, vagyis az Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany’s) című film főszereplője inspirálta. Ez a legendás film ihlette a Tiffany & Co. legújabb kampányvideóját is, amelyben Beyoncé és Jay-Z a jól ismert taxis jelenetet idézik meg, és bemutatja kapcsolatuk játékos oldalát.

Álom luxuskivitelben Beyoncé és Jay-Z módra

A Date Night, vagyis Esti randevú című rövidfilm elején Beyoncét láthatjuk egy Rolls Royce hátsó ülésén, amint éppen New Yorkban gyönyörködik, majd vörös rúzsát igazítja meg a tükörben. Természetesen közben néhány ámulatba ejtő Tiffany & Co. ékszer is meg-megvillan a filmben. Például egy 10 karátos gyémánt gyűrű és 6 karátos gyémánt fülbevaló. Amikor Jay-Z is csatlakozik hozzá a „szeret, nem szeret” játékkal szórakoztatja magát, közben édes pillantásokat vet férjére. „Eszünk pizzát?” – szólal meg hirtelen a rapper, felesége pedig támogatja az ötletét. „Azt hiszem, pizzára van szükségünk” – mondja.

Miután a pár közösen elfogyasztott egy pizzaszeletet Jay-Z úgy dönt, hogy meg kell állniuk egy üveg pezsgőért is. Így kerül a kezükbe egy-egy pohár Armand de Brignac ( a pezsgőmárka, amely egyébként Jay-Z tulajdonában van). A randevú során legidősebb gyerekük, a 9 éves Blue Ivy Carter is behuppan közéjük a hátsó ülésre. Majd a kampányvideó végén ismét a romantikáé a főszerep. A pár összefonja kezét, Beyoncé Jay-Z vállára hajtja a fejét miközben Paul Anka 1959-es Put Your Head on My Shoulder című dalát énekli. 

A Tiffany & Co.-val kötött partnerség részeként az énekesnő alapítványa, a BeyGOOD és a rapper jótékonysági szervezete, a Shawn Carter Alapítvány 2 millió dollárt adományozott öt olyan amerikai főiskolának és egyetemnek, amelyek az afroamerikai közösséget segítik. Anisa Kamadoli Costa, a márka fenntarthatósági vezetője kiemelte, nem is választhattak volna jobb párost a modern szerelmi történet megtestesítésére, hiszen a sztárpár „elkötelezettsége, hogy felemeljék az alulreprezentált csoportokat” mindannyiunk számára inspirációt nyújthat.

Forrás: People
Nyitókép: Mike Coppola/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: