Beyoncé fergeteges koncerttel ünnepelte a szülinapját, a sztárvilág krémje vele bulizott

Diana Ross, Katy Perry, Kim Kardashian és Meghan Markle - csak néhány név azok közül, akik részt vettek az énekesnő születésnapi koncertjén. Íme, az őrületes buli 7 emlékezetes pillanata.

Beyoncé 42. születésnapját hatalmas koncerttel ünnepelte szeptember 4-én. A Renaissance turné Los Angeles-i állomásán a sztárvilág krémje együtt ünnepelt a harminckét Grammy-díjjal kitüntetett énekesnővel. Íme, 7 emlékezetes pillanat a fergeteges buliról.

1. Nem hiányozhatott Beyoncé legjobb barátnője Kelly Rowland az ünneplésről. Az énekesnőt Kerry Washingtonnal és Meghan Markle-lel közösen kapták lencsevégre.

Kerry Washington, Kelly Rowland and Meghan Markle
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images

2. Beyoncé különleges ajándéka egy szerenád volt, méghozzá nem is akárkitől: Diana Ross lépett a színpadra és köszöntötte az énekesnőt, majd a többezres közönséggel együtt elénekelte neki a Happy Birthday-t.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andre G. Watson (@dredog1911) által megosztott bejegyzés

3. Természetesen a Kardashianek sem hagyták ki a különleges eseményt. Kim és lánya, North West, illetve Kris Jenner és Jeff Bezos közös szelfit és készítettek, de Kim és Khloe Kardashian már a koncert előtt is több képet posztoltak az outfitjükről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

4. Katy Perry Beyoncé tiszteletére talpig ezüstben vett részt a koncerten. Instagramon megosztott posztjában pedig köszönetet mondott az énekesnőnek, amiért megszületett, mert szerinte ezáltal „mindannyian jobbak lehetünk”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

5. Heidi Klum sportos piros öltözetben érkezett, és gyermekeivel együtt bulizott a koncerten.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés


6. Vanessa Hudgenst valószínűleg Beyoncé Heated című slágere inspirálta, amikor egy hatalmas, csillogó legyezőt választott kiegészítőnek. „Szavakkal ki sem tudom fejezni, milyen különleges volt ez az este” – írta a színésznő bejegyzésében.


7. Sophia Bush szintén ezüst ruhában és cowboy kalapban selfiezett a koncerten, és számos partifotót megosztott az Instagramon. „A királynő azt mondta, hogy viseljünk ezüst színű ruhát”, mi pedig azt válaszoltuk: „Igenis, asszonyom” – írta a színésznő a bejegyzéséhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophia Bush (@sophiabush) által megosztott bejegyzés

Beyoncé 57 koncertből álló Renaissance világkörüli turnéján nemcsak a hangjával, hanem lélegzetelállító ruhakölteményeivel is lenyűgözte a rajongókat. Összegyűjtöttünk az énekesnő legdögösebb fellépő ruháit, kattints ide és nézd meg őket ebben a cikkünkben.

Forrás: People
Nyitókép: Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Legnépszerűbb cikkek: