Beyoncé lánya történelmet írt: Blue Ivy 8 évesen olyan eredménnyel büszkélkedhet, amivel senki más

Egy biztos: ők a világ egyik legsikeresebb családja!

Bámulatos hónapok állnak Beyoncé és Jay-Z legidősebb gyermekének háta mögött: Blue Ivy Carter ugyanis már két rangos díjat is megnyert a „Brown Skin Girl” című dalért, melyet édesanyjával közösen írtak a The Lion King: The Gift filmzenei albumra. A közreműködéséért tavaly ősszel hazavihette a BET Soul Train Awards-ot, idén februárban pedig NAACP Image Awarddal tüntették ki.

Most pedig újabb trófeával bővülhet Blue Ivy szobája, ugyanis a „Brown Skin Girl” tarolt a Black Entertainment Television BET Her Award kategóriájában, melyet neo soul és tradicionális R&B előadóknak ítélnek oda – ezzel Beyoncé lánya lett a díjátadó történetének legfiatalabb győztese. Olyan művészeket előzött meg ezzel, mint Alicia Keys, Ciara vagy Lizzo.

Azonban nem csak Blue Ivy-nak, hanem édesanyjának is hatalmas elismerést hozott az idei BET Awards gála, amit a koronavírus-járvány miatt virtuálisan tartottak meg: őt tüntették ki a humanitárius díjjal azért az áldozatos munkájáért, amit az afroamerikai közösségért tesz. Ráadásul nem más köszöntötte őt az elismerésért, mint Michelle Obama! „Azért vagyok itt, hogy a királynőről beszéljek, tudjátok, az igaziról” – mondta a videóban az Amerikai Egyesült Államok korábbi first lady-je, utalva ezzel arra, hogy Beyoncét gyakran csak Queen B-ként emlegetik. „Beyoncé Knowles-Carter kislány kora óta felvillanyozta a színpadokat és megáldotta a világot a tehetségével, a nagylelkűségével és a közönség iránti szeretetével” – dicsérte őt Michelle. „Nem számít, mekkora színpadokra jut el, tudom, hogy sosem lesz elégedett addig, amíg nem tudja megosztani ezt a ragyogását a következő generációval.”

Forrás: Popsugar/New York Post
Nyitókép: Kevin Mazur/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk: