Beyoncé 11 éves lányával lépett újra színpadra, a közönség teljesen odáig volt Blue Ivy-ért

Igaz, hogy négy évet kellett rá várnunk, de Beyoncé gondoskodott róla, hogy a visszatérését sokáig emlegessük. Sőt mi több, az énekesnő 11 éves lánya is csatlakozott hozzá egy duett erejéig.

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy a huszonnyolcszoros Grammy-díjas énekesnő olyan tehetséges, mint a nap. Éppen ezért vártuk annyira, hogy végre visszatérjen a színpadra. Beyoncé természetesen nem bízta a véletlenre, olyan fergeteges show-t adott a dubaji luxushotel megnyitóján, amire sokáig emlékezni fogunk. 

Beyoncé vízsugáron emelkedett a magasba

A popsztár 2018 óta nem adott koncertet, ezért ha lehet, a közönség még inkább türelmetlenül várta az énekesnőt. Noha a 90 perces show egy órás késéssel indult, ráadásul tilos volt felvételeket készíteni, néhány nézőnek mégis sikerült rögzítenie az eseményeket.

Az Atlantis The Royal Resort hotel lélegzetelállító színpadi elemekkel készült a show-ra. Volt minden, amit csak el tudunk képzelni, vízesés, óriási nap alakú szobor, na és persze félórás tűzijáték. Beyoncé ráadásul háromszor is átöltözött, hogy szebbnél szebb ruhakölteményekben kápráztassa el a nézőket.

Blue Ivy-ért megőrült a közönség

Az est fénypontja egyértelműen az volt, amikor Beyoncé 11 éves lánya, Blue Ivy Carter is csatlakozott édesanyjához a színpadon. „Hol van az én barna bőrű kisbabám? Köszöntsük az én barna bőrű babámat, Miss Blue Ivy Cartert” így invitálta a színpadra lányát az énekesnő, Brown Skin Girl című dalára utalva. Az anya-lánya páros Az Oroszlánkirály egyik betétdalát énekelte el. Blue Ivy vörös csillogó ruhában lépett színpadra, édesanyja pedig egy sárga színű, sárga tollas ruhakölteményt viselt. Mindenki meglepetésére az énekesnő legutóbbi albumáról egyetlen dalt sem énekelt, ám annál szívmelengetőbb látvány volt, ahogy a duett végén Blue Ivy átölelte édesanyját és puszit küldött a közönségnek. Persze a legikonikusabb slágerek nem maradtak el, felcsendült a Crazy in Love, a Beautiful Liar és Naughty Girl is.

Sztárparádé Dubajban

A show nem kis költségvetésből valósult meg, néhány pletyka szerint Beyoncé 24 millió dollárért vállalta a fellépést. A világsztárt nemcsak Jay-Z és az ikrek, de még a nagyszülők is elkísérték. Több tucat híresség is egészen Dubajig utazott az énekesnő nagy visszatérésére, köztük Kendall Jenner, Nia Long és Rebel Wilson, valamint Chlöe x Halle R&B duóból ismert Chlöe Bailey és Halle Bailey.

Forrás: People, Billboard, The Hollywood Reporter
Nyitókép: Mason Poole / Parkwood Media / Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: