Billie Eilish bámulatos átalakuláson ment át: bő ruhák helyett sokat sejtető szettekben pózol

Billie Eilish karrierjében új korszak kezdődött. A 19 éves énekesnő mindenkit meglepett azzal, hogy a Vogue magazin legújabb számában búcsút intett a védjegyévé vált bő ruháknak és fűzőben, szőke hajjal állt a kamera elé.

A legendás divatmagazin vasárnap rántotta le a leplet júniusi számának címlapjáról, amelyen Billie Eilish-t láthatjuk, aki végleg búcsút intett védjegyévé vált külsejének, és a bő ruhákat egy klasszikus pin-up stílusú szettre cserélte. Az interjúból az is kiderül, hogy a fotózáshoz az 1940-es évek Hollywoodja adta az inspirációt, ami Eilish fejéből pattant ki.

„Egy generáció hangja. A testpozitivitás ikonja.” – így mutatta be a Vogue magazin Billie Eilish-t, aki ragaszkodott ahhoz, hogy olyan oldalát villantsa fel, amit még sosem láttunk. A drasztikus átalakulást bemutató fotózáson fűzőt, latexszoknyát és -kesztyűt, valamint más testhezálló ruhákat viselt. Az énekesnő úgy tűnik, végleg sarokba dobta a bő szabású, férfias darabokat, hogy végre kihangsúlyozhassa nőies oldalát és vonalait. A Grammy-díjas énekesnő a When We All Fall Asleep, Where Do We Go–érát is végleg lezárta azzal, hogy a védjegyévé vált fekete és neonzöld színű haját mézszőkére festette, ezzel a vadiúj lookkal, ahogy ő fogalmaz, sokkal inkább nőnek érzi magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Eilish egyébként az elmúlt években a testpozitív mozgalom egyik legismertebb képviselőjévé vált. Többször felszólalt a body-shaming és az egészségtelen szépségideál ellen, illetve nyíltan beszélt saját testképzavaráról. Az énekesnő az interjúban megjegyezte, hogy a képeket látva biztosan lesznek, akik kérdőre vonják, miért visel fűzőt. „Ha teljesen őszinte akarok lenni, utálom a hasamat, ezért választottam ezt a darabot” – mondta a 19 éves énekesnő, majd hozzátette, még mindig túl sokat foglalkozunk mások véleményével. „Minden arról kellene, szóljon, hogy te mitől érzed jól magad. Ha kés alá akarsz feküdni, akkor menj el a műtétre. Ha olyan ruhát akarsz viselni, amiről valaki azt gondolja, hogy erősít, s***d le – ha te úgy érzed, jól nézel ki, akkor jól nézel ki” – üzente mindenkinek Eilish.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Az interjúban a nők külsejével kapcsolatos irreális elvárásokról is szó esett, illetve arról, milyen könnyen ítélkezünk egymás felett. „Hirtelen képmutató és könnyűvérű k***a vagy, ha meg akarod mutatni a testedet” – mondta Eilish, aki minden nőt és fiatal lányt arra buzdít, hogy bátran vállalja fel önmagát. „Azért, mert többet mutatsz meg a testedből – vagy nem mutatod meg –nem kellene kevésbé tisztelniük.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: @billieeilish/Instagram
Forrás: Vogue, People

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: