Billie Eilish visszatért! Az énekesnő új dalából osztott meg egy rövid részletet

Billie Eilish februárban jelentette be, hogy az önkéntes karantén alatt egy teljes albumot rögzített. A 19 éves énekesnő eddig nem árult el sokat a nagylemezről, de tegnap egy új dal rövid részletét megmutatta a rajongóinak.

Billie Eilish februárban a The Late Show with Stephen Colbert műsor szárvendége volt, ahol a beszélgetés során elárulta, nem tétlenkedett a pandémia alatt. A Grammy-díjas énekesnő az otthonában teljesen belemerült a dalszerzésbe, és egy új nagylemezt is összeállított. Nem hiszem, hogy ugyanezt az albumot készítettem volna, vagy egyáltalán megszületett volna egy album, ha nem robban ki a járvány” – mondta. „Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a COVID-ról szól, csupán annyit, hogy amikor más élethelyzetbe kerülsz, akkor te is más vagy. Ez így van rendjén. Szóval meg kell köszönnöm a koronavírus-járványnak, és ennyi.” A 19 éves világsztár nem árult el további részleteket új lemezéről, ahogyan arról se, rajongóinak mennyit kell várniuk a megjelenéséig. A Vanity Fair-nek csupán annyit mondott: Őszintén, minden más lesz (az új lemezen). Mármint, semmiben sem hasonlít az előző projektre.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Eilish megjelenésében is hatalmas változások következtek be. A When We All Fall Asleep, Where Do We Goérát végleg lezárta azzal, hogy a védjegyévé vált fekete és neonzöld színű haját mézszőkére festette. Az új külseje nagy sikert aratott, de az Instagram-oldalán a dicsérő kommentek mellett folyamatosan azt a kérdést kapta, „mikor jön az új album?”. A türelmetlen rajongók a múlt héten egy kicsit fellélegezhettek, hiszen az énekesnő az egyik képe alatt azt írta, „valami készülőben”. Úgy tűnik, hogy ez a valami egy új dal, amelyből az énekesnő egy rövid részletet osztott meg a közösségi média platformon. A Happier Than Ever (magyarul: Boldogabb, mint valaha) című számból 15 másodpercet hallhatunk. „Amikor távol vagyok tőled, boldogabb vagyok, mint valaha” – énekli Eilish, miközben megfordul és a kamerába néz. A dal megjelenésének időpontját egyelőre nem osztotta meg, de valószínű, hogy a rajongók napokon belül meghallgathatják a melankolikus, slágergyanús szerzeményt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Forrás: Dazed
Nyitókép: @billieeilish/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: