Billie Eilish James Bond film-főcímdala elképesztően jó lett

Áprilisban érkezik a 25. James Bond-film, melynek főcímdalát a Grammy-díjas énekesnő szerezte közösen a bátyjával. A No Time To Die című dal elkészítése Billie Eilish szerint mérföldkő a karrierje szempontjából.

Hamarosan debütál Daniel Craig főszereplésével a 007 Nincs idő meghalni című film, amelyben a színészt ötödik, és egyben utolsó alkalommal láthatjuk James Bond bőrébe bújni. Minden 007-es film előtt meghatározó, hogy ki énekli a főcímdalt. Korábban olyan világsztárokat érte ez a megtiszteltetés, mint a Duran Duran, Tina Turner, Sheryl Crowe, Madonna, Chris Cornell, Jack White, Alicia Keys, valamint Adele és Sam Smith, akik az Oscar-díjat is megnyerték a Skyfall, illetve a Spectre – A Fantom visszatér című Bond-filmek főcímdaláért.

A 18 éves Billie Eilish pedig ebben is a legfiatalabb, ugyanis januárban jelentették be, hogy a következő filmzenét az immáron ötszörös Grammy-díjas énekesnő fogja megkomponálni testvérével, Finneas O’Connellel. A No Time To Die című szám végre elkészült, és azt kell mondjuk, elég ütős lett!

„Megírni egy Bond-film főcímdalát… Úgy érzem, ez a legnagyobb cél egy zenész és egy dalszerző életében. Szerintem a bátyám és én, akivel a dalt írom, tudat alatt és tudatosan is megpróbálunk olyan Bond-dalt szerezni, amilyen az egész életünk.” – jegyezte meg korábban az előadó.

Billie Eilish a dalt élőben először február 18-án fogja előadni a BRIT Awardson, ahol két testvére, Finneas és Hans Zimmer is közreműködik majd, valamint Johnny Marr fog gitározni.

Az új filmig még várni kell pár hónapot, de addig is hangolódásképpen nézd meg az előzetest!

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: