Billie Eilish meglepő dolgot tett a napokban a közösségi oldalán

A világhírű énekesnő a napokban összesen 600 embert követett ki az Instagram-oldalán, köztük testvérét, Finneas O’Connell-t és régi barátját, Justin Biebert is.

Három nappal ezelőtt szokatlan dolog tűnhetett fel a Billie Eilish rajongóknak, hiszen a 64,8 milliós követőszáma mellett az énekesnő mindenkit kikövetett Instagram-oldalán. Az ok állítólag egy nemrég közzétett és azóta törölt posztjával magyarázható, amelyben arra kérte rajongóit, hogy üzenjenek neki privátban, ha a sztár olyan hírességet, vagy magánembert követ, aki valaha bármilyen formában zaklatta volna őket. „Ha a zaklatódat követem, akkor üzenj nekem itt és törlöm őket. Én téged támogatlak” – szólt Billie állítólagos posztja.

Ezután pedig az énekesnő mindenkit kikövetett, köztük a testvérét és dalszerző partnerét, Finneas O’Connell-t is, ami miatt sokan arra gyanakodtak, hogy Billie Instáját feltörték. Valószínűleg nem ez történhetett, pár nappal ezelőtt ugyanis egy megdöbbentő hír látott napvilágot, amelyben olyan sztárokat vádoltak szexuális zaklatással, mint Cole Sprouse, Lili Reinhart, Justin Bieber és Ansel Elgort, akik közül sokakat maga az énekesnő is követett. Természetesen a megvádolt sztárok azonnal tagadták a dolgot, sőt, többen jogi útra fogják terelni a vádaskodásokat. Egyelőre senki nem erősítette meg, hogy valóban emiatt unfollowolt-e mindenkit az énekesnő, mindenesetre a rajongóit jó érzéssel tölti el a támogatás.

Forrás: elle.com
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: