Biztosan ura vagy a káosznak? Akkor keresd meg a könyvet!

Megértjük, ha egy fárasztó munkanap végén már egyáltalán nincs kedved elpakolni az asztalodról. Ezzel a feladvánnyal viszont nemcsak a gondolkodásodat fejlesztheted, kapsz egy kis motivációt is a rendrakáshoz!

Ha gyakran veszed észre, hogy nem tudsz koncentrálni az elvégzendő feladatokra, akkor elsőként mindenképp azt gondold át, hogy elég rendezett-e a munkakörnyezeted. Ha íróasztalodon hasonló káosz van, mint az alább látható képrejtvényen, épp itt az ideje, hogy belefogj egy kiadós tavaszi nagytakarításba és az előtted tornyosuló mappák, a szanaszét szórt irodaszerek és minden egyéb haszontalan holmi a helyére kerüljön.

Találd meg a könyvet!

Ez a képrejtvény ugyanis azt bizonyítja, hogy egy zsúfolt asztalon szinte lehetetlen bármit is gyorsan megtalálni, ez a folyamatos keresgélés pedig egyáltalán nem segít nekünk a produktívabb mindennapokban. Teszteld le magad, hogy mennyi időt vesz igénybe az, hogy megtaláld a képen látható könyvet és máris láthatod, milyen értékes perceket veszíthetsz a rendetlenség miatt.

(Fotó: Mental Floss)

Segítünk egy kicsit

Persze, mi is látjuk, hogy ezen az asztalon nagyobb a káosz, mint a legrendetlenebb kollégánk íróasztalán, így segítünk egy kicsit, ha te is teljesen elveszettnek érzed magad. A képen látható a káoszban most egy nyitott könyvet kell keresned, melynek oldalain színes diagramok szerepelnek.

Most már megvan?

Gondoljuk, már senkit sem hagy nyugodni a kíváncsiság, hogy hová is rejtőzhetett el az egyetlen könyvecske. Nos, nem hagyunk tovább kétségek között őrlődni, így már mutatjuk is a képrejtvény megoldását. Ugye, hogy nem is volt olyan könnyű megtalálni?

(Fotó: Mental Floss)

Nyitókép: Mental Floss
Forrás: Mental Floss

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: