Blake Lively és Ryan Reynolds poéncsatája folytatódik

A színésznő nemrég visszavágott a férjének, amiért ő a titkos családjával viccelődött.

Blake Lively azonnal megragadta a lehetőséget, amint észrevette, hogy híres férjéről, Ryan Reynoldsról egy egyértelműen Photoshoppolt kép kering a neten, és felhasználta az évek óta tartó humorpárbajuk legújabb részeként. A fotót a Ronald McDonkey nevű Instagram-oldalon tették közzé, amelynek fő profilja, hogy a leghíresebb hollywoodi sztárok fejét Photoshoppolja rá viccesen pózoló emberekre. Természetesen Ryan Reynolds sem maradhatott ki, így az ő feje egy bevásárlóközpont közepén, a kasszaszalagon fekve széttárt lábbakkal pózoló férfi testére került. Ryan” mindeközben egy neonszínű crop-topot és egy amerikai zászlós Speedo-t visel. A látvány magáért beszél:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#ryanreynolds original photo by @dr_sharkman @dandealy

Ronald McDonkey (@ronaldmcdonkey) által megosztott bejegyzés,

Ez alá a kép alá a színésznő pedig elegánsan csak annyit kommentelt, hogy „Kérlek, ne lopjátok el több személyes képemet!”, amit a Comments By Celebs nevű Instagram oldal szúrt ki, és posztolta oldalán. Később Blake még egy sor nevető emojit is odaírt, egyértelműsítve, hogy a kép nem valódi. A színésznő valószínűleg ezzel vágott vissza Ryannek, amiért még május elején a férje azzal viccelődött, hogy nem tudta eldönteni, melyik családjával is vonuljon önkéntes karanténba. „Pénzfeldobással döntöttem a publikus és a titkos dániai családom között. Borzasztóan hiányzik Luna, Lekhet és Uhn. Végül a hollywoodi családot választottam” – árulta el Ryan Jimmy Falon: The Tonight Show-jának vendégeként. Majd azt is elmondta, hogy nem mindig könnyű az élet három kislánnyal, sőt nem egyszer esett már áldozatul nekik a frizurája is.

„Amikor karanténba vonultam a családommal, Blake-kel, a három kislányunkkal, és az anyósommal, azt hittem nincs is ennél jobb. De ez egy olyan pár másodperces döntés volt, amikor még azt hittem, hogy a karantén csak pár napig fog tartani. Legközelebb óvatosabbnak kell lennem, de én legalább kedvelem azokat az embereket, akikkel karanténban kellett mennem, sőt imádom őket.”

Forrás: harpersbazaar.com
Nyitókép: Gilbert Carrasquillo/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: