Blake Lively üzent a nőknek, akik szülés után bizonytalanok és rosszul érzik magukat a bőrükben

A sztár a közösségi oldalán elárulta, ő is rosszul érezte magát a bőrében harmadik kislánya érkezését követően. De egy év elteltével már teljesen más nézőpontból látja a dolgot!

Bár Blake Lively és férje, Ryan Reynolds gyakran trollkodnak egymással a közösségi oldalaikon, arra ritkán láthatunk példát, hogy a magánéletükről beszéljenek a követőiknek. Ám a Gossip Girl sztárja január végén kivételt tett, és elárult egy nagyon személyes történetet az Instagram-oldalán. Így kiderült, hogy míg kívülről mindig irigylésre méltóan tökéletesnek látjuk őt, addig a színésznőnek valójában ugyanúgy vannak nehéz napjai, mint bárki másnak. Blake egy 2020 januárjában készült fotóval és a hozzá fűzött magyarázattal bizonyította, ragyogó megjelenése néha csak álca: a felvétel elkészítésekor éppen a The Tonight Show, vagyis Jimmy Fallon vendége volt, harmadik gyermekük, Betty születése után.

Fotó: NBC/Getty Images

A kép alatt kifejtette, azért mixelte a ruháját egy inggel, hogy csinosabb lehessen az összhatás. „Senkinek sem volt olyan darabja, ami passzolt volna rám a szülés után. Rengeteg szett nem jött rám azok közül sem, amiket a boltokban lehetett kapni. Nagyon sok. Nem túl pozitív üzenet a nők számára az, hogy nem illik az alakjukra semmi, amit a márkák kínálnak. Elidegenítő és zavaró” – írta. „Azt kívánom, bárcsak olyan magabiztos lettem volna akkor, mint most, egy évvel később. Az a test kihordott egy babát, és biztosította a bébi teljes ellátását is. Ez egy csoda. De ahelyett, hogy büszke lettem volna, bizonytalannak éreztem magam. Pusztán azért, mert nem fértem bele a ruhákba. Mekkora ostobaságnak tűnik ez utólag.”

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Blake és Ryan még 2010-ben, a Zöld Lámpás című film forgatásán ismerték meg egymást, ám kezdetben csupán barátok voltak. A hírek szerint 2011-ben kezdtek el randizni, 2012 szeptemberében pedig kimondták egymásnak az igent. A házaspárnak az évek során három kislánya született, James, Inez és Betty.

Forrás: E! Online
Nyitókép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: