Brad Pitt bízik abban, hogy volt feleségével egyszer meg tudnak bocsátani egymásnak

Az elmúlt bő évtizedben tanúi lehettünk Brad és Angelina lángoló szerelmének, a közös gyerekek születésének, majd a viharos válásuknak. A rajongóknál pedig csak Brad Pitt vágyik jobban a békés továbblépésre.

A Volt egyszer egy Hollywood sztárja egyáltalán nem szeretné, ha kapcsolata Angelina Jolie-val ugyanolyan jeges maradna, mint az elmúlt években. Az egykori álompár kegyetlen hullámvölgyeket élt meg, mióta kapcsolatuk zátonyra futott. „Brad reméli, hogy egy nap ő és Angelina megtalálják a módját annak, hogy megbocsássanak egymásnak, és továbblépjenek, ha másért nem is, akkor a gyerekek érdekében – árulta el egy forrás az Us Weekly legújabb számában. „A színész gyűlöli a rosszindulatot.”

Az egykori házastársakat 2019-ben nyilvánították jogilag egyedülállóknak, miután 2016-ban külön költöztek. Ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy az ügy le lenne zárva. A hollywoodi duó a mai napig nem tudott megegyezésre jutni a válásuk részleteit illetően, beleértve a hat gyermek a 20 éves Maddox, a 18 éves Pax, a 16 éves Zahara, a 15 éves Shiloh, valamint a 13 éves ikerpárt, Knox és Vivienne felügyeleti jogát. A bíró döntésének a színésznő egyáltalán nem örült, aminek hangot is adott. A nyár során Jolie-nak sikerült elérnie, hogy az előbb említett bírót, John Ouderkerk-et eltávolítsák az ügytől. Brad Pittet azonban nem zavarta a bíró eltávolítása. „A tények nem változtak” – mondta a színész szóvivője. „Rendkívüli sok bizonyíték áll rendelkezésre, amelyek alapján a bíró egyértelműen képes volt megítélni, hogy mi szolgálja a gyerekek érdekeit.”

Bár a rajongók a szívük mélyén reménykedtek abban, hogy az oklahomai születésű színész újra összejön egykori szerelmével, Jennifer Aniston-nal, Brad Pitt számára a randizás most másodlagos kérdés. A hollywodi híresség jelenleg a családjára, a jótékonysági szervezetekre és a munkájára koncentrál.

Forrás: US
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: