Vele randizik Brad Pitt, már a barátai is ismerik a választottját

Bár az elmúlt években több gyönyörű nővel is hírbe hozták, egyik pletyka sem bizonyult igaznak. Viszont úgy tűnik, ő lehet a befutó, vele randizik Brad Pitt.

Úgy tűnik, a rajongók álma szertefoszlik azzal kapcsolatban, hogy Jennifer Aniston újra összejöhet exférjével, mert külföldi lapok, és néhány, az internetre is felkerült felvétel szerint már vele randizik Brad Pitt. A hölgy neve Ines de Ramon, és onnan lehet számodra is ismerős, hogy 2018-ban a Vámpírnaplókból is ismert Paul Wesley felesége lett. A szerelem viszont ahogy jött, úgy el is múlt. Szeptemberben jelentették be, hogy a különválás mellett döntöttek, de akkor már közel fél éve külön is éltek. Paul gyorsan továbblépett, Inest viszont mostanáig senkivel sem hozták hírbe.

Így hát nem kis meglepetést keltett, amikor vasárnap este, egy Los Angeles-i Bono-koncerten együtt kapták őket lencsevégre. A PageSix azt írja, együtt érkeztek, találkoztak a színész barátaival. Ott volt Cindy Crawford és a férje, illetve Sean Penn is egyesek szerint itt mutathatta be Brad hivatalosan is nekik Inest. Az este végén külön távoztak, de a fiatal nőt a világsztár testőre kísérte.

Most akkor tényleg vele randizik Brad Pitt?

Bár ez a koncert számunkra abszolút egy jó kis randinak tűnik, és ha már az Oscar-díjas színész barátai is ismerik választottját, annak az is lehet az üzenete, hogy a dolog nem csak egy fellángolás, hanem komolyan gondolják.

De ne felejtsük el, hogy Brad Pitt nincs a legkönnyebb helyzetben. 2016-ban szakítottak Angelina Jolie-val, és Bradet ugyan számos gyönyörű nővel hírbe hozták azóta a lapok (legutóbb Emily Ratajkowskival), úgy tűnik, az energiái nagy részét még mindig a múlt árnyai kötik le. Az egykori sztárpár még mindig a hat gyermekük felügyeleti joga és néhány közös üzleti vállalkozásuk köztük egy 60 millió dolláros dél-franciaországi szőlőbirtok miatt csatázik.

Ismerősei szerint Brad az elmúlt években azért csendben randizgatott, de egyik kapcsolatát sem tette hivatalossá. Az okot talán ki is találod: attól fél, hogy a volt neje még jobban befeketíti őt a gyerekeik előtt, ha komoly kapcsolata lesz valakivel. Hogy ez mennyire valós félelem és mennyire kifogás, azt nyilván csak ő tudja. Mindenesetre, ha Ines de Ramon türelmes és kitartó, szerintünk ebből még bármi lehet. Az pedig, hogy Brad Pitt pontosan kétszer idősebb nála, szerintünk egyiküket sem érdekli.

Forrás: PageSix.com
Nyitókép: Gregg DeGuire/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket ajánljuk:

 

Legnépszerűbb cikkek: