Brad Pitt bebizonyította, hogy nem véletlenül imádjuk őt annyira

Az Oscar-díjas filmsztár nemrég megmutatta egy teljesen új, eddig ismeretlen oldalát, amellyel egyrészt milliók szívébe lopja be magát, másrészt másokat is inspirál.

A koronavírus-járvány kirobbanása miatt 2020-ban talán minden eddiginél nagyobb jelentősége lett annak, hogy akár csak apró gesztusokokkal is, de próbáljunk meg segíteni azoknak, akik támogatásra szorulnak – és ebből a hadjáratból a hírességek is bőven kivették a részüket. Lady Gaga például összefogott az Egészségügyi Világszervezettel (azaz a WHO-val) és több mint 100 világsztár közreműködésével megrendezte a One World: Together At Home eseményét.

A jó ügy érdekében számtalan régi, klasszikus film (mint például az Örömapa) és sorozat sztárjai álltak össze újra egy-egy online videóbeszélgetés erejéig, hogy pénzt gyűjthessenek a rászorulóknak. A country zene királynője, Dolly Parton egymillió dollárral támogatta a Covid-19 elleni vakcina kifejlesztését és idén még a legkedvesebb ünnepi reklámunkban, vagyis a John Lewis aktuális karácsonyi kisfilmjében is inkább a jótékonyságra hívták fel a figyelmet, mintsem az ajándékozásra. Novemberben pedig Brad Pitt adott nekünk egy sokadik okot arra, hogy rajongjunk érte: az Oscar-díjas sztár ugyanis a napokban segített ételt osztani a rászorulóknak Los Angelesben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brad Pitt (@simply__brad) által megosztott bejegyzés

A hírek szerint sokan először fel sem fogták, hogy éppen a világ egyik leghíresebb és legtehetségesebb színészével találkoztak, mivel elképesztően természetes és közvetlen volt végig. (Ráadásul természetesen maszkot is viselt a koronavírus-járvány miatt.) „Brad tényleg egy igazi hős volt, egész nap meg sem állt” – mesélte róla az egyik szemtanú, aki azt is hozzátette, a sztár talán mindenki másnál elkötelezettebbnek tűnt aznap és szívét-lelkét beleadta a munkába.

„Úgy tűnt, mintha végre láthattuk volna az igazi Brad Pittet, amire nem nagyon volt még lehetőségünk.” Miután végeztek a teendőikkel, a színész ott maradt az önkéntesekkel, hogy beszélgethessen velük. „Ez nem a dicsőségről szólt, látható volt, hogy azért csinálta, hogy önmagát elégedetté tehesse. Érezhető volt, hogy igazán az elemében volt” – árulta el a szemtanú és az is kiderült, hogy Brad mindenkit elbűvölt azzal, hogy mennyit viccelődött, nevetett és csevegett másokkal. Az ételosztásról készült képeket elnézve pedig mi is csak helyeselni tudunk erre a beszámolóra: igen, még mindig imádjuk Bradet!

Forrás: Daily Mail
Nyitókép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: