Brad Pitt jóval szerényebb, mint gondoltuk!

Brad Pittet senkinek nem kell bemutatni. A-listás színészként valószínűleg egy háztömbnyit nem tud úgy sétálni az utcán, hogy valaki ne ismerné fel, és ne állítaná meg egy közös képre. Az Oscar-jelöltek hivatalos ebédjén mégis névtáblát viselt.

Brad Pittnek jól alakul az idei díjátadó-szezon. Mindjárt az első gálán, a Golden Globe-on díjra váltotta a jelölését: ő vihette haza a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat a Volt egyszer egy … Hollywood című filmjében nyújtott alakításáért. Ugyanebben a kategóriában nyert a SAG-díjátadón is, majd felrobbantották az internetet exfeleségével, Jennifer Anistonnal, ugyanis készült róluk néhány fotó a backstage-ben. Azóta pedig a fél világ arra vár, mikor jelentik be, hogy újra egy párt alkotnak. De a legnagyobb esemény, az Oscar-gála még hátra van.

Az esemény előtt idén is megrendezték az Oscar-jelöltek hivatalos ebédjét, amelynek ezúttal a Hollywood & Highland Center Ray Dolby bálterme adott otthont.

A ceremónia hivatalos része előtt egyperces néma csenddel emlékeztek meg a vasárnap elhunyt Kobe Bryantről, aki egyébként 2018-ban Oscar-díjat nyert a Dear Basketball című animációs kisfilmmel. Ezután került sor az ebédre, majd a sztárok tippelhettek, hogy kik lesznek az idei győztesek, valamint ilyenkor átbeszélnek néhány fontos tudnivalót is a gáláról. Természetesen Brad Pitt sem hiányozhatott az eseményről és ma már mindenki arról beszél, hogy mennyire szerényen viselkedett az ebéd alatt a világhírű színész: öltönyére ugyanis feltűzött egy névtáblát arra az esetre, ha valaki nem ismerné meg.

Brad Pitt
Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images

A táblán ez állt:

Brad Pitt – színész, a legjobb mellékszereplő kategória jelöltje a Volt egyszer… egy Hollywood című filmmel

Nem ez az első alkalom, hogy Brad Pitt ilyen laza: a SAG-díjátadón a köszönőbeszédében azzal viccelődött, hogy a díjról készült fotót tuti feltölti a Tinder-profiljára. Mivel ezek után tömegesen regisztráltak a társkeresőre, abban reménykedve, hogy jobbra húzhatják a világsztárt, Brad Pitt bevallotta, hogy csak viccelt, igazából még nem töltötte le a Tindert, bár állítólag megfordult a fejében. Egy biztos, az Oscar-szobrocska még jobban mutatna a profilján, február 9-én pedig kiderül, hogy ismét díjra válthatja-e a jelölését.

Nyitókép: Kevork Djansezian/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: