Brad Pitt szőlő alapú bőrápolási termékekkel rukkolt elő

Brad Pitt új bőrápolási termékcsaládja, a Le Domaine Skincare, amit nemtől függetlenül bárki használhat, a készítmények pedig azért különlegesek, mert a színész dél-franciaországi birtokán termő szőlőből származó antioxidánsokat tartalmaznak.

A színész-rendező a brit Vogue-nak adott interjúban mesélt az új kollekcióról, és azt is elárulta, hogy Gwyneth Paltrow-nak köszönheti, hogy minden reggel és este arcot mos. A két sztár még a kilencvenes években randiztak, sőt egy rövid időre el is jegyezték egymást, de annak ellenére, hogy 1997-ben végül szakítottak, a mai napig jó barátságban vannak.

Brad Pitt európai birtokán termő szőlő lett a márka titka

A krémek és szérumok mind szőlőalapú antioxidánsokat tartalmaznak, az 58 éves Brad Pitt pedig világossá tette, hogy ugyan a Le Domaine Skincare az ő márkája amit  a Perrin szőlész család segítségével hozott létre , és persze aktívan részt is vesz a termékek megalkotásában, mégsem ő lesz a termékek arca. Pitt a kreativitás központjának nevezte dél-franciaországi birtokát, amit még közösen vásároltak volt feleségével, Angelina Jolie-val. A színész a birtokon ötvözte a finom borokat és a bőrápolást.

Pitt elkötelezetten hisz a márkában

Minden nap újabb és újabb termékeket dobnak a piacra. Korábban én is rengeteg terméket kaptam tesztelésre, de egyiknél sem láttam valódi változást az arcomon.” – mondta a színész. Meglepődtem, amikor a Le Domaine-t tesztelve változást láttam, ezért is döntöttem úgy, hogy komolyabban foglalkozok vele”. Pitt az arctisztítást Paltrow-nak köszönheti, de a bőrápolási rutinját régi sminkesétől Jean Black-től tanulta. Ha valaki segít benne, akkor jó arcápolási rutinom van, de valójában szeretem, ha minél egyszerűbb a folyamat. Egy kedves sminkes barátom, Jean Black segített, és elmagyarázta, hogyan kellene foglalkoznom a bőrömmel. Ő vett rá, hogy próbáljak ki néhány újabb terméket. Már harminc éve dolgozunk együtt, és mindig odafigyelt, hogy megőrizzem a bőröm egészségét.” 

A színész arcápolási rutinja az egyszerűségében rejlik

Pitt a Vogue TikTok-oldalán osztotta meg bőrápolási rutinját, ami úgy tűnik, sokkal egyszerűbb, mint gondoltuk. „Reggel megtisztítom az arcom, felteszek egy szérumot, aztán a nappali arckrémet, és már megyek is tovább. Este megint jön a lemosás, újabb szérum, éjszakai krém, és kész is vagyok.” A színész célja, hogy népszerűsítse az egészséges bőrápolást, és kifejezetten kerüli az öregedésgátló módszereket, ezért a Le Domaine Skincare termékei között nincsenek ilyen termékek. „Nem akarok menekülni az öregedés elöl. Olyan környezetben nőttem fel, ahol az volt a szokás, hogy reggel szappannal megmossuk az arcunkat, és már indulunk is. Szerintem az a legjobb, ha megtanuljuk szeretni az öregedő arcunkat is.”

A márka célja, hogy mindenki számára elérhető legyen, így a készítmények ára 80 és 380 dollár közötti mozog (vagyis a legolcsóbb termék nagyjából 32.000 forintnak felel meg a jelenlegi árfolyam szerint). Pitt gondosan ügyelt rá, hogy mindennek finom illata legyen, mert elmondása szerint ő is odavan a jó illatokért. 

Szerző: Simon Eszti

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: