Brad Pitt új barátnőjével köszöntötte az új évet

Egyre inkább úgy tűnik, a világsztár lehorgonyozni készül az ékszertervező mellett. Számos randevú után nemrég együtt is szilvesztereztek Mexikóban.

Brad Pitt és Ines de Ramon Cabo San Lucasban pihente ki 2022 fáradalmait, és szombaton együtt ünnepelték a szilvesztert a mexikói Baja California-félszigeten, ami népszerű turistacélpont.

Stresszmentes randizás

Bár Brad Pitt és Ines de Ramon még nem nyilatkoztak a kapcsolatukról, egy ismerősük elárulta, hogy egyelőre csak élvezik a randizást és jól szórakoznak. „Jól alakulnak közöttük a dolgok. Nincs stressz. Brad élvezi a randizást” – mondta a névtelenséget kérő forrás. Majd hozzátette, hogy a színész de Ramonon kívül „senki mással nem találkozik. Egyre több időt tölt Inesszel. Nagyon boldog vele”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MSN STORIES (@msns.tory) által megosztott bejegyzés

Koncertek, szülinapok és afterpartyk

A párost nem most látták először együtt. Sőt, a jelek szerint már néhány hónapja randizgatnak egymással. Az első közös fotót egy Bono-koncerten lőtték a párról, Los Angelesben. A koncerten Cindy Crawforddal és férjével, Randy Gerberrel együtt vettek részt. Néhány hete pedig de Ramon csatlakozott Pitthez, aki 59. szülinapját ünnepelte Hollywoodban. Sőt a 32 éves ékszertervező a Babylon című film afterpartyján is ott volt a színésszel. Ez alapján pedig úgy néz ki, Pitt nagyon is kedveli de Ramont, aki 2022-ben vált el férjétől, a Vámpírnaplók egyik főszereplőjétől, Paul Wesley-től.

Alakuló romantika

A friss kapcsolatról úgy meséltek a páros ismerősei, hogy még nem komoly, de Pitték jól érzik magukat együtt. Találkozgatnak, ha nem túl elfoglaltak. „Ines szórakoztató és nagyon barátságos. Kettesben, de nagyobb társaságban is szoktak találkozni” – tette hozzá egy forrás.

Forrás: People.com
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: