Brad Pitt új barátnője szemtelenül fiatal és eszméletlenül bájos

A hírek szerint új kapcsolata már november óta tart. 

Rossz hír a rajongóknak, hogy Jennifer Aniston és Angelina Jolie exe, a sármos szexszimbólum többé már nem egyedülálló. A napokban újra felröppent pletyka szerint még mindig a gyönyörű német modellel, a 27 éves Nicole Poturalskival randizik. Bárhogyan is számoljuk, ez már hosszú távú kapcsolat, mivel már tavaly óta találkozgatnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) által megosztott bejegyzés,

Bradet és új szerelmét először novemberben fotózták le együtt a Hollywood Bowlon, Los Angelesben, amikor egymás mellett ültek és meghitten csevegtek. Ekkor már elindultak a találgatások, de időről időre el is halkultak az új szerelmet kiáltó hangok, és a pár eltűnt a kamerák elől. Úgy tűnik, egészen mostanáig sikerült titokban tartani, ugyanis nemrég több olyan információ is érkezett róluk, ami teljesen egyértelművé teszi a kapcsolatukat. 

A brit Daily Mail magazin értesülései szerint a színész már hosszabb utazásokra is elvitte szerelmét magánrepülőgépén, többek között 67 millió dollárt érő franciaországi kastélyába, a Chateau Miravalba is, amit még Angelinával közösen vásároltak 2011-ben. Állítólag már a repülőre felszállva kiszúrták őket. Egy hírforrás szerint: „Látták őket Párizsban egy kocsiban, amit sofőr vezetett, épp a gép felé tartottak, majd az is kiderült, hogy Dél-Franciaországba utaznak.” 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) által megosztott bejegyzés,

Bár a szerelmesek hivatalosan még nem jelentették be, hogy együtt vannak, a modell Instagram követői már felfedezni vélik az utalásokat egyes bejegyzésekben. Márciusban például ezt írta az egyik fotója alá: „A szombatok nálam mostanában a könyvolvasásról, a befelé figyelésről és arról szólnak, hogy minőségi időt tölthetek a jobbik felemmel.” Hogy Nicole jobbik fele alatt belső énjére gondolt, vagy épp új szerelmére, nem tudjuk, de reméljük, hogy hamarosan kiderül!

Forrás: people.com
Nyitókép: Michael Tran/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: