Nyájas Olvasók! Megkezdődött a Bridgerton 3. évadának forgatása

Számunkra máris a hét legjobb híre, hogy elkezdődött a Bridgerton 3. évadának forgatása. Ismerd meg az új szereplőket, akik garantáltan felforrósítják majd a képernyőt!

Drága Olvasók, vagyis Bridgerton imádók! Örömmel jelentem be, hogy népszerű korabeli dráma 3. évadának forgatása már javában zajlik Londonban. És a legújabb évad sem fog minket szerelmek és izgalmak nélkül hagyni. Eddig beteljesületlen, de talán a következő részekben lángra kaphat a szikra, amelyből végre kölcsönös szerelem szövődhet Colin Bridgerton és Penelope Featherington között. Utóbbi miatt nem kell aggódni: továbbra is kettős életet fog élni Lady Whistledown személyében, amely továbbra sem lesz zökkenőmentes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

Új szereplőkkel bővül a Bridgerton család szereplőgárdája

Ahogyan az előző évadban, úgy most sem maradhatnak el az új arcok. A Bridgerton család következő szezonja három új szereplővel bővül: Daniel Francisszel, Sam Philipsszel és James Phoonnal, akik Marcus Anderson, Lord Debling és Harry Dankworth szerepét fogják alakítani.

Francis Marcusának karizmatikus jelenléte biztosan figyelemreméltó lesz: ő lesz az, aki körül mindig forr a levegő, bárhova lép is be. Vonzó megjelenése magára vonja a város egyes matriarcháinak a figyelmét, na meg mások haragját.

A Philips által megformált Lord Debling pedig egy zseniális, különc lordként szerepel majd a sorozatban. Vagyona és nemesi címe is alátámasztja különcségét, amiből fakadóan nem lesz hiány a fiatal hölgyek érdeklődéséből.

Phoon Harry Dankworth-ja pedig lehengerlő jóképűségével bőven ellensúlyozza majd mindazt, ami szellemességben és intelligenciában hiányzik nála.

A Netflix további ízelítőként egy új, 30 másodperces videóval engedett bepillantást a kulisszák mögé. A klip Jonathan Bailey-vel kezdődik, aki a 2. évad egyik főszereplőjét, Anthony Bridgertont alakítja. A színész két ujját felemeli, majd mosolyogva teszi ugyanezt a harmadikkal is, utalva a sorozat harmadik évadára. Majd a sorozat többi szereplője is követi.

A Bridgerton 3. évada a sorozat negyedik könyvén alapul majd, melynek címe Romancing Mister Bridgerton. Colin és Penelope, az 1. évadból Daphne és Simon, valamint a legutóbbi évadból Anthony és Kate szenvedélyes szerelmi történetét követi majd.

Fotó: Liam Daniel/Netflix

Forrás: People

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: