6+1 gyönyörű kastély, ha Bridgerton-stílusú esküvőre vágysz

Olyan esküvőt szeretnél, amit A Bridgerton család sorozat inspirált? Akkor ezeket az esküvői helyszíneket imádni fogod: mutatunk 6 magyar és egy külföldi kastélyt, ahol valóra válhat az álomesküvőd.

A Bridgerton család nemcsak az egyik kedvenc sorozatod lett, hanem ihletet adott a közelgő esküvődhöz is? Ha hasonló stílusban, túláradó pompával, eleganciával, rengeteg virággal, különleges textíliákkal és dekorokkal szeretnéd megszervezni, mit szólnál egy igazán különleges helyszínhez, mondjuk egy kastélyhoz? Mutatunk hat magyar és egy külföldi lehetőséget, ahol megvalósulhat az álomesküvőd.

Bridgerton-stílusú esküvő kastély
Bridgerton-stílusú álomesküvőt szeretnél? Ehhez mutatunk néhány gyönyörű kastélyt, lehetséges helyszínként.
Fotó: Getty Images / WPA Pool / Pool

6+1 gyönyörű, Bridgerton-stílusú esküvői helyszín

1. De La Motte kastély, a természetközeli

A 18. században épült De La Motte kastély gyönyörű környezetben, a Bükk szívében, Noszvajon található, és már számos csodaszép esküvő helyszínéül szolgált. A francia stílusú belső terek gondoskodnak a pompáról, és persze a romantika sem maradhat el!

Tipp: akkor is szuper választás, ha téli esküvőt szeretnél.

2. Károlyi-kastély, egyszerűen pazar

A fehérvárcsurgói Károlyi-kastély is gyönyörű és elegáns esküvői helyszín saját kápolnával, 50 hektáros angolparkkal, belső rendezvényekkel, és a már nevében is csodaszép Csipketerasszal.

Tipp: ha az esküvőt és a vacsorát máshol tartanátok, de a fotózást itt szeretnétek, ne feledd, hogy előzetesen be kell jelentkezni.

3. Három különböző stílusú parkkal vár a Prónay-kastély

A Bridgerton családot nézve te is imádtad a gyönyörű dekorációkat és a rengeteg virágot? Olyan esküvőre vágysz, ahol így díszítik fel a kastélyt és környezetét? Az alsópetényi Prónay-kastélyban ez az álmod valóra válhat!

Tipp: mondd ki a pároddal a boldogító igent a dísztó kis szigetén, ami ideális helyszín gyönyörű, kreatív esküvői fotók készítéséhez is. Ha elromlana az idő, ne félj, a szervezők mindig készülnek B-tervvel!

4. Fennkölt és légies, a Festetics-kastély

A keszthelyi Festetics-kastélyt sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, hiszen csodás helyszín lehet egy Bridgerton-stílusú, elegáns és természetközeli esküvőhöz.

Tipp: tartsátok a fogadást a bálteremben, hogy még tovább fokozzátok a hangulatot!

5. Romantika a négyzeten, Almásy-kastély

A gyulai Almásy-kastély is gyönyörű, romantikus és elegáns esküvői helyszín lehet. Ha itt szeretnétek összeházasodni, a kastély kápolnájában nagyon szép és meghitt szertartáson mondhatjátok ki a boldogító igent a családotok előtt, a lakodalom pedig a bálteremben folytatódhat.

Tipp: az esküvő után maradjatok néhány napot Gyulán, és fedezzétek fel a környék turisztikai és gasztronómiai kincseit!

6. A Teleki-Tisza kastély, minden ara álma

Nem szeretnél messzire utazni a fővárostól, de abból nem engedsz, hogy különleges helyszínen, modern eleganciában, igazi hercegnőként mondd ki a boldogító igent? Akkor a Nagykovácsi-kastélyként is emlegetett Teleki-Tisza kastély lehet számodra az ideális választás. A park és a belső terek is gyönyörűek, a földszinten 170 négyzetméteres bálterem és két külön bejáratú VIP-szalon is vár titeket.

Tipp: mondd el bátran a szervezőknek, hogy Bridgerton-stílusú esküvőt szeretnél, ugyanis a teljes körű kiszolgálás mellett nyitottak az új ötletekre vállalják az egyedi, vagy akár extrém igények teljesítését is.

+1 Az igazi Bridgerton-hangulatért, Wollaton Hall and Deer Park

Ha külföldi helyszínekben is gondolkozol, mi más jöhetne szóba ha már Bridgerton , mint egy autentikus angol kastély? A mi egyik kedvencünk a Wollaton Hall and Deer Park Nottinghamshire-ban, ahol az esküvőd minden pillanatában a kedvenc sorozatodban érezheted magad!

Főkép: Getty Images/ WPA Pool / Pool

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: