Bridgerton-rajongók figyelem: megérkezett az első ruhakollekció, amit a sorozat inspirált

A Phenomenal márka februárban mutatta be a pulóver-kollekcióját, amelynek darabjait a Netflix sikerszériájának híres mondatai díszítenek. A termékcsalád egyelőre 4 részből áll, de elképzelhető, hogy a jövőben tovább bővítik a kínálatot.

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a 2020 decemberében bemutatott A Bridgerton család letarolta a Netflixet és megdöntött minden addigi nézettségi rekordot, hiszen a sorozatot alig egy hónap alatt 82 millió háztartásban kapcsolták be. A Julia Quinn regényfolyama alapján készült szériának szinte azonnal be is rendelték a második évadát és már az is kiderült, ki alakítja majd Anthony Bridgerton szerelmét az új részekben – hiszen ezeknek az epizódoknak a középpontjában a vikomt fog állni.

GABO Kiadó, 3490 Ft

Azt egyelőre sajnos nem lehet tudni, mikor érkezik a következő évad a streaming-szolgáltató műsorára, viszont hála a Phenomenal márkának, a Bridgerton fanok hihetetlenül stílusosan várhatják a premiert. A legújabb kollaborációjukkal ugyanis elkötelezték magukat aziránt, hogy felhívják a figyelmet különböző globális és kulturális kérdésekre, problémákra. Olyan sorozatok után kutattak, melyek erős női karaktereket vonultatnak fel és a szereplők kiválasztásakor szem előtt tartották a diverzitás bemutatását is. A márka hivatalos közleménye szerint A Bridgerton család szimbolizálja azokat az üzeneteket, amelyeket a Phenomenal célul tűzött ki magának 2021-re. Úgy gondolják, hogy a sorozat éppen olyan nőket állított a középpontba, akik nem akarnak megfelelni a visszamaradott társadalmi elvárásoknak.

Fotó: Phenomenal

A Bridgerton kollekció egyelőre négy pulóverből áll, de a tervek szerint akár még bővülhet is a termékcsalád a jövőben. A pasztellszínű pulcsik elején egy-egy emlékezetes idézet szerepel a szériából, mint például az „If there’s a scandal, I shall uncover it” (azaz „Ha botrány van, akkor kiderítem”) a pletykalap írójától, Lady Whistledowntól. De természetesen nem hiányozhat a sorból Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) szerelmi vallomása sem Simonnak (Regé-Jean Page): „I burn for you” (vagyis, „Az én szívem is önért lángol”) olvasható a fehér színű modellen.

 

Fotó: Phenomenal

A Phenomenalt egyébként nem más alapította, mint az Egyesült Államok alelnökének, Kamala Harrisnek az unokahúga, Meena Harris. Az indulásuk óta eltelt 4 évben folyamatosan olyan kampányokat indítottak el, amelynek fókuszában valamilyen aktivista mozgalom állt.

Forrás: Marie Claire
Nyitókép: Instagram/@bridgertonnetflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

  • Minden, amit A Bridgerton család második évadáról máris tudni lehet
  • A Bridgerton család minden idők legsikeresebb sorozata lett a Netflixen
  • 7 népszerű sorozat, amit könyvben is érdemes elolvasnod
  • Legnépszerűbb cikkek: