Újra együtt a Bridgerton szívtiprói! Számunkra már biztos, hogy ez a nap képe

A Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page és az Anthony Bridgertont megformáló Jonathan Bailey Milánóban futott össze egy Armani divatshow-ra meg egy kis kávézásra. De vajon a Bridgerton szívtiprói a sorozatban is újra együtt játszanak majd?

Hastings hercege, vagyis Regé-Jean Page és az Anthony Bridgertont alakító Jonathan Bailey nemcsak a sorozatban barátok, hanem a való életben is jóban vannak. Nem csoda hát, hogy a Bridgerton szívtiprói együtt érkeztek egy milánói Armani Men divatshow-ra, ahol a 2023-as tavaszi kollekció legmenőbb férfiruháit és kiegészítőit csodálták meg. És természetesen közös fotó is készült róluk, amire Regé Instagram-oldalán záporoznak a kommentek és a lájkok. Szinte hihetetlen, de egy nap alatt közel félmillió szívecskét kapott ez az egyébként tényleg szuper fotó!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Regé-Jean Page (@regejean) által megosztott bejegyzés

Mi az igazság: ismét készülhetnek közös jelenetekre Bridgerton szívtiprói?

A közös fotó posztolásával Hastings hercege természetesen nem úszta meg azokat a kommenteket és kérdéseket, amelyek amúgy is a levegőben vannak már egy ideje a sorozatba való lehetséges visszatérését illetően. Ő viszont legnagyobb sajnálatunkra gyorsan lehűtötte a kedélyelet. Nem, egyébként nem megyek vissza a sorozatba ezt csak a lapok találták ki  írta. Majd hozzátette, hogy amúgy az utóbbi időszak egyik legjobb, legstílusosabb találkozásában volt része színésztársával és barátjával, méghozzá igazán tökéletes olasz kávéval, szép napsütésben.

A Bridgerton család története eddigi két évadával világszerte elvarázsolta a rajongókat. A harmadik évadról még pontosan nem tudjuk, mikor kerül fel a Netflixre, de az már biztos, hogy Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) között szövődnek tovább a szálak.

Regé Jean-Page előtt új kapuk nyílnak meg

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Regé-Jean Page (@regejean) által megosztott bejegyzés

Hasting hercegének szerepében tehát nagyon úgy néz ki, hogy nem tér vissza Regé-Jean Page, de azért ne aggódj érte: nekünk nagyon úgy tűnik, hogy a hollywoodi A-listás sztárok világa felé tör. A következő filmjét, a The Gray Mant július 22-től láthatod a Netflixen, amiben olyan híres színészekkel játszik együtt, mint Ryan Gosling, Chris Evans és Ana de Armas. Kíváncsian várjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Regé-Jean Page (@regejean) által megosztott bejegyzés

Ráadásul ő lett az Armani Code parfüm legújabb arca. A márka alapítója, Giorgio Armani szerint Regé a gyengéd és mély férfiasság hiteles képviselőjeként a legjobb választás volt arra, hogy képviselje az Armanit a világ előtt. Mélyen egyetértünk a 87 éves tervezővel.

Forrás: People.com
Nyitókép: Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: