Titkos sztáresküvő: Britney Spears férjhez ment

Eddig is fel-felröppentek néha olyan pletykák, hogy Britney Spears férjhez ment, de a hír most tényleg igaz: az énekesnő titokban mondta ki a boldogító igent Sam Ashgarinak, de azért a szűk körű esküvőn bőven voltak világsztárok.

Britney Spears férjhez ment, írta számos forrásra hivatkozva a People magazin. A világsztár csütörtökön, egy szűk körű esküvő keretében mondta ki a boldogító igent 12 évvel fiatalabb párjának, Sam Ashgarinak. Az esküvő nemcsak a vendégseregben helyet foglaló szupersztárok miatt volt érdekes, hanem azért is, mert ez az énekesnő első komoly döntése, mióta kivonták az apja gyámsága alól.

Britney végre szabadon dönthetett arról, hogy összeköti az életét Sammel

A házasságkötés mindannyiunk számára nagy mérföldkő, hiszen hatalmas döntés, hogy ki mellett akarjuk leélni az életünket. Az viszont természetes számunkra, hogy mi hozhatjuk meg erről a döntést és ha itt az ideje, össze is köthetjük az életünket a választottunkkal. Az énekesnőnek azonban hosszú évekig tartó gyámsága alatt nem volt adott ez a lehetőség. Novemberben vonták ki édesapja felügyelete alól, így ez az egyik első mérföldkő, mióta önmagáért felel és szabadon hozhat döntéseket.

Britney Spears és Sam Asghari
Britney Spears férjhez ment, csütörtökön mondta ki a boldogító igent Sam Asgharinak. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Nem csoda, hogy különös izgatottsággal készült a nagy napra, annak ellenére, hogy már harmadjára állt az oltár elé. A Los Angeles-i esküvőn Britney egy Versace ruhát viselt. A hozzá tartozó fátylat egyébként a szemfüles rajongók már kiszúrhattak a híresség Instáján – igaz, a képen a fátyol csak mellékszereplő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A 60 főből álló násznép között pedig olyan hírességek is képviseltették magukat, mint Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore vagy Paris Hilton.

Ki ez a Sam Ashgari?

Az újdonsült férj, Sam Ashgari modell, színész és személyi edző. Az iráni származású férfival a világsztár 2016-ban, az énekesnő Slumber party című klipjének forgatásán ismerkedett meg, ahol már szimpatikusak voltak egymásnak, de csak néhány hónap múlva kereste meg Britney a férfit, akit rendkívül szórakoztatónak és viccesnek tart. Ashgarit pedig Britney “szelídsége és a gyönyörű lelke” fogta meg.

A páros az elmúlt hónapban jelentette be, hogy elvesztették kisbabájukat, de továbbra is vágynak arra, hogy szülők legyenek és a kapcsolatuk egy újabb szintre léphessen.

Forrás: People.com

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: