Britney Spears Instagramon jelentette be, hogy elvetélt

Britney Spears és vőlegénye, Sam Asghari közös Instagram-posztban jelentették be a fájdalmas hírt, hogy a terhesség korai fázisában elvesztették „csodababájukat”.

A közleményben az énekesnő leírta, mennyire fájdalmas időszak ez most számára: „A legmélyebb szomorúsággal tudatjuk, hogy a várandósság korai szakaszában elveszítettük a csodababánkat. Ez minden szülő számára kétségbeejtően fájdalmas időszak. Talán várnunk kellett volna még a terhesség bejelentésével, de annyira izgatottak voltunk, hogy megoszthatjuk veletek a jó hírt. Az egymás iránti szeretetünk ad nekünk most is erőt. Továbbra is az a vágyunk, hogy bővüljön a gyönyörű családunk. Hálásak vagyunk minden támogatásért, bátorításért. Kérünk benneteket, hogy a magánéletünket ebben a nehéz időszakban is tartsátok tiszteletben.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A pár a terhesség hírét öt hete osztotta meg a közösségi oldalon, Sam pedig egy megható képpel is illusztrálta, mennyire készül az apaságra. „A házasság és a gyermekvállalás természetes része egy erős kapcsolatnak, ami szereteten és tiszteleten alapszik. Mindig is vágytam az apaságra és nem veszem félvállról. Ez életem legfontosabb feladata.” – írta a férfi a posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sam Asghari (@samasghari) által megosztott bejegyzés

Britney Spearsnek két gyermeke van volt férjétől, Kevin Federline-tól, Sean és Jayden. Sam Ashgarival múlt szeptemberben jegyezték el egymást és jelenleg az esküvőjüket tervezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő egyébként jelenleg éppen a memoárját írja, melyben kitér a családjával való kapcsolatára és részletesen beszámol arról is, mi mindent kellett átélnie a 13 évig tartó gyámsága során. 

Forrás: Harper’s Bazaar
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: