„Mélyen megbántottak.” – Britney Spears nyíltan kiállt a családjával szemben

Az énekesnő több mint egy évtizeden át nem beszélt arról, milyen valójában a viszonya a rokonaival. De most, hogy végre véget ért az édesapja rémuralma, nem tesz többé lakatot a szájára.

Ugyan a bíróság szeptember 29-én jóváhagyta Jamie Spears kérelmét, miszerint lemond a lánya gyámságáról, Britney Spears előtt még hosszú út áll a gyógyulásig és a megbocsájtásig. Aki aktívan követte a #FreeBritney mozgalmat, az tudja, hogy a popsztár idén nyáron vallomást tett, melyben bevallotta, éveken át úgy tett, mintha boldog lenne. (Hátha akkor valóban azzá is válik…) Most viszont úgy döntött, nem hallgat tovább, főleg akkor, ha a családjáról van szó.

„Furcsa érzés, amikor az ember a kezét-lábát töri azért, hogy kirándulásokat vagy közös ebédeket szervezzen azokkal, akiket szeret, ők pedig meg se jelennek vagy 10 perc múlva lelépnek.” – írta az egyik legújabb Instagram posztjában. „Oké, értem én. Csak akkor szánnak rám időt, ha éppen úgy kényelmes nekik. Nos, én többé egyikük számára sem vagyok elérhető. Nem zavar, ha egyedül vagyok… Igazából belefáradtam abba, hogy a megértő Teréz anya legyek. Ha bunkó vagy velem, én végeztem veled” – jelentette ki, majd hozzátette, ez az üzenet bizony a családjának szól. „Mélyebben megbántottak, mint azt bárki el tudná képzelni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ennyit a Spears családról?

„Tudom, hogy a gyámság hamarosan véget ér, de továbbra is igazságot akarok! Alig 163 centiméter magas vagyok, mégis én játszottam a nagyobb embert egész életemben. Tudjátok, milyen nehéz ez?” – zárta a sorait az énekesnő, akinek 2008-tól egészen idén őszig az édesapja irányította az életét, szó szerint minden tekintetben. „Az Úr irgalmazzon a családom lelkének, ha valaha is interjút adok” – jelentette ki egy másik bejegyzésében.

Britney arról is beszélt nyáron a bíróságon, hogy a rokonai semmit sem tettek a védelme érdekében az elmúlt években, ezért az apja mellett őket is be akarja perelni. Az énekesnő anyja, Lynne csupán 2019-ben állt lánya mellé, miután berobbant a #FreeBritney mozgalom. A bátyja, Bryan pedig még 2020-ban is azt nyilatkozta, hogy a gyámság alá vétele jót tett a Spears családnak.

Be kell vallanom…

Ennek ellenére Brit talán a húgára haragszik a leginkább. Ugyanis elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy Jamie Lynn évek óta megpróbál a nővéréből meggazdagodni. Elég, ha annyit mondunk, hogy hamarosan megjelenő memoárjának eredeti címét („I Must Confess”) Britney debütáló számából, a “…Baby One More Time” című dalból lopta. Ezt később megváltoztatta az őt ért kritika miatt, és a könyv borítóján most már a „Things I Should Have Said” (A dolgok, amiket el kellett volna mondanom) mondat szerepel.

A kiadó azzal magyarázta az esetet, hogy téves kép került fel a netre. Sőt, olyan is előfordult már, hogy Jamie Lynn a nővére dalait énekelte a színpadon. Brit húga mindenesetre azt állítja, már jóval azelőtt támogatta a testvérét, mielőtt hashtaggé vált volna a neve… Nos, mindenki szabadon eldöntheti, melyik Spears testvérnek hisz inkább.

Forrás: Page Six
Nyitókép: Lester Cohen/BBMA2016/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: