Bruce Willis felesége megható videót osztott meg arról, hogyan újították meg házasságukat

Bruce Willis és felesége minden pillanatot megragadnak az emlékezésre. A pár megújította esküvői fogadalmát, amit a színész volt felesége, Demi Moore örökített meg.

Bruce Willis és az amerikai-brit modell 2009-ben házasodtak össze, tizedik évfordulójuk alkalmából pedig 2019-ben ismét fogadalmat tettek egymásnak. Emma Heming Willis nemrég megosztotta a négy évvel ezelőtti felvételt, amin a pár gyermekeik és barátaik körében megerősítik szövetségüket. 

Ragadd meg a napot!

„A 10. házassági évfordulónk alkalmából elhatároztuk, hogy ugyanott újítjuk meg a fogadalmunkat, ahol korábban kimondtuk az igent. Nagyon boldog vagyok, hogy megtettük. Minden pillanatot meg kell ragadnunk, hogy együtt ünnepeljünk a családdal és a barátokkal. Ezeket a gyönyörű perceket pedig egy életen át magunkkal visszük. És mi, akik őrizzük ezeket az emlékeket, életben tartjuk azok számára is, akik talán nem tudnak emlékezni” – írta Emma Heming Willis a megható videó montázs mellé, amit a színész volt felesége, Demi Moore rögzített. 


Emma Heming Willis utolsó mondata is a színész betegségére utal, amiről a család már valószínűleg négy évvel korábban is tudott, a nyilvánossággal azonban csak tavaly márciusban osztották meg a hírt. Akkor annyit mondtak, hogy Bruce Willis visszavonul, mert az akciófilmek koronázatlan királya afáziával küzd. A család nemrég újabb információkat osztott meg a színész állapotáról, akinek sajnos az utóbbi időben romlott az állapota, és frontotemporális demenciával diagnosztizálták. 

Együtt egészségben-betegségben

A ceremónián Emma Heming Willis mezítláb sétál a sármos színészhez, miközben a pár lányai, Mabel és Evelyn virágszirmokat szórnak. A szertartást a színész barátja, Stephen Eads vezette, korábbi házasságából született felnőtt lányai pedig énekeltek.

Néhány napja, Bruce Willis 68. születésnapján a felesége egy másik megható videót is közzétett, melyben a színész szerettei körében látható. A szívhez szóló felvétel a család legboldogabb pillanatait idézi fel. 

A színész felesége korábban elismerte, hogy fájdalmas volt szembesülni a diagnózissal. „Az FTD egy kegyetlen betegség, amelyről sokan soha nem hallanak, pedig bárkit érinthet” – mondta a család az Association for Frontotemporal Degeneration honlapján megosztott nyilatkozatában.

Mik a kilátások?

A színésznél korábban az FTD egyik típusát, az úgynevezett primer progresszív afáziát diagnosztizáltak. „Az afázia nyelvi nehézségekkel jár. A beteg nem találja a szavakat, vagy nem érti őket, aminek általában stroke, daganat, vagy más agyi elváltozás áll a hátterében. A frontotemporális demencia pedig egy neurodegeneratív betegség” –mondta Dr. Henry Paulson neurológus professzor, a Michigani Egyetem Alzheimer-kór Központjának Igazgatója a CNN-nek. A színész betegségére egyenlőre nincsenek gyógyszerek, így csak abban lehet bizakodni, hogy Bruce Willis állapota nem fog rohamosan romlani.

A színészt szerencsére az egész család támogatja. Bruce Willis és előző felesége, Demi Moore három lányukkal, illetve a színész jelenlegi feleségével, Emma Heming Willis-szel és két közös gyermekükkel karácsonyozott. Legidősebb lánya, Rumer Willis pedig korábban arról mesélt, hogy mozaik családként is remekül működnek. „Nem tudom eléggé megköszönni nekik azt, hogy ilyen komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy soha ne kelljen úgy érezenem, választanom kell közöttük.”

Forrás: CNN, PageSix, New York Post

Nyitókép: Jesse Grant / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: