Íme a közelgő tél végi romantika legtrendibb frizurája, a buborékcopf

A buborékcopf meghódította a közösségi média oldalakat, és úgy tűnik idén a legnépszerűbb hajtrendek egyike lesz. A legjobb benne, hogy ez a menő lófarok néhány perc alatt elkészíthető.

Könnyen el tudjuk képzelni, hogy a buborékcopf trendet a Szex és New York folytatásában is viszontláthatjunk majd. Tökéletesen passzol Carrie Bradshaw stílusához: egyszerre kacér és elegáns, miközben egy játékos csavarral teszi izgalmasabbá a klasszikus lófarkat. Ha a moziban nem is, de a tavaszi-nyári hónapokban az utcán biztosan sokszor találkozunk majd ezzel a megoldással, hiszen a TikTok és az Instagram közössége már most megőrül ezért a stílusért. Ráadásul a buborék copf azoknak is tökéletes választás, akik nem szeretnek fél óránál több időt tölteni a tükör előtt, csak pár percre és néhány hajgumira lesz szükséged a szuper frizura elkészítéséhez.

Ha neked is megtetszett ez a stílus, miért ne próbálhatnád ki most? Először készíts egy hagyományos lófarkat, majd kicsit távolabb tegyél egy második hajgumit a copfodra. Finoman húzd kifelé a külső tincseket a két hajgumi közötti részen amíg egy buborékszerű formát nem kapsz. Ezt addig ismételd, amíg a copf aljáig érsz. Az alaptechnikát könnyen variálhatod, például a kihúzott tincsek mennyiségével, a hajgumik közötti távolsággal. De egy vagy két oldalcopfon is alkalmazhatod. Nézzünk néhány példát, milyen remekül mutat.

Álomszép és mégis egyszerű megoldás

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anisa Sojka (@anisasojka) által megosztott bejegyzés

Bájos és romantikus

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Fashion Daily✨ (@stylability) által megosztott bejegyzés

Sportos szettekhez is remek választás

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shannon Byrum (@shannonbyrum) által megosztott bejegyzés

Tedd még elegánsabbá

A nyári forróságban imádni fogod

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Lemos (@jessicalemosfs) által megosztott bejegyzés

Maradj mindig bohém!

Nyitókép: @clairerose,@stylability/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: