Ez a bűnös élvezet jellemző rád a csillagjegyed szerint

Gondoltad volna, hogy a horoszkópod alapján is meg lehet tippelni, hogy mi a titkos guilty pleasure-öd?

Na jó, csak még egy szelet torta, karaoke a zuhany alatt, és még sorolhatnánk mennyi apró hóbort, vagy ha úgy tetszik, bűnös élvezet van, ami bűntudatot kelt bennünk, miközben eszméletlenül élvezetünk,  de persze halálra idegesítjük vele a környezetünket. Éppen ezért óriási megkönnyebbülés, ha találkozunk valakivel, aki tökéletesen megérti a fura hóbortjainkat. Íme, a 12 csillagjegy guilty pleasure-je. 

Az álomszuszék Kos

A Kos arról ismert, hogy végtelen mennyiségű energiával rendelkezik. Szenvedéllyel nyúl mindenhez, és mivel számtalan dolog érdekli, el kell döntenie, melyiket válassza. Az ébredés pillanatától megállíthatatlanul pörög, tele van ötletekkel és ambícióval, de még egy Kosnak is szüksége van a feltöltődésre. Éppen ezért ne csodálkozz, ha egy egész hétvégén elérhetetlen, mert valószínűleg épp a másik oldalára fordul az ágyban, miközben te már a délutáni programot tervezed.

Az online vásárlás mestere, a Bika

A Bikát gyakran emlegetik legpraktikusabb és legmegbízhatóbb jegyek között. Egész nap keményen dolgozik, ezért úgy érzi, este igazán megérdemli, hogy megajándékozza magát valami aprósággal. 

Az ételrendelés koronázatlan királya, az Ikrek

Egy igazi társasági pillangónak nincs ideje a konyhában tevékenykedni. Egész nap egyik helyről szalad a másikra, mindenhol elsüt egy jó poént, de a bevásárlásra valahogy már sosem marad ideje. Nem arról van szó, hogy nem szeret főzni, de a nap végén mégis arra vágyik a legjobban, hogy a kanapéra kuporodjon egy tál meleg étellel és bekapcsolja a kedvenc sorozatát.

A Rák, aki szerint mások élete mindig izgalmasabb

Mindenkinek szüksége van rá, hogy kicsit kiszakadjon a világból, és ha csak néhány órára is, de elmeneküljön a mindennapi problémák elől. A Rák ilyenkor leginkább mások életével szeret foglalkozni, ezért ha kikapcsolódásra vágyik, készít egy tál popcornt, és bekapcsolja a kedvenc reality show-ját.

Az örökké hiú Oroszlán

Nem véletlen, hogy Oroszlánnak jó hírneve van, hiszen mindig kifogástalan a megjelenése. Minden pillanatot megragad, hogy a rivaldafényben legyen, ott pedig jól kell kinézni. Még akkor sem hagyja el magát ha egész nap ki sem mozdul a házból.

A Szűz, aki mindenkit lenyomoz

Noha a szűz kicsit introvertált, ez mégsem jelenti azt, hogy ne figyelne meg mindent és mindenkit. Akár még a párja Instagram-oldalát is képes minden nap lecsekkolni, de szívesen kutat a barátai exei után is, ha arról van szó.

A Mérleg, aki mindig bekap néhány falatot, mielőtt elkészül a vacsora

A Mérleg igazi sármőr, könnyen barátkozik, és ha a társaság megnevettetéséről van szó, mindig van a tarsolyában egy-két vicces történet. Ügyel rá, hogy szem előtt tartsa mások szükségleteit, de ő sem tökéletes. Megeshet, hogy lecsúszik nála egy szelet torta, még akkor is ha tudja, hogy egész este a konyhában álltál, hogy finom vacsorával várd.

A kémkedés nagymestere, a Skorpió

Aki a skorpió jegyében született, általában rendkívül cseles és csavaros észjárású, éppen ezért válhat belőle kiváló magánnyomozó. Legyen szó kihallgatásról, követésről, vagy csak csendes megfigyelésről, a Skorpió szereti beleütni az orrát mások dolgába.

A Nyilas, aki sosem rest lebonyolítani néhány kamu telefonhívást

A Nyilas igazi kalandvágyó, független lélek, akinek lételeme a szabadság. Nehezére esik alkalmazkodni a szabályokhoz, így megeshet, hogy megejt néhány kamu telefonhívást, ha éppen úgy tartja kedve, hogy valami mást csinálna munka helyett.

A kacatgyűjtő Bak

A Bak visszafogott, aprólékos, precíz, éppen ezért nála még a kacatok is katonás rendben sorakoznak a polcon. A Bak jegy szülöttei alapvetően takarékoskodnak, de néha ők is megengednek maguknak egy kis felesleges pénzköltést. 

A Vízöntő, aki a maximum hangerőn üvölteti a zenét

AVízöntő igazi vakmerő lázadó, és attól sem riad vissza, ha mindenki idegesen kopogtat az ajtaján, hogy halkítsa le a zenét. A kissé különc, független csillagjegy fittyet hány a normákra, és szereti, ha mindenki jól hallja, hogy éppen melyik sláger az aktuális kedvence. Arról nem is beszélve, hogy a zene az egyik legjobb önkifejezési módja.

Aki nem tudja eldönteni mit szeretne: az ezerarcú Halak

A Halak híresen kreatív csillagjegy, tele van ötletekkel, rajong a művészetekért, ami gyakran abban nyilvánul meg, hogy egyszerre több hobbival zsonglőrködik. Varr, görkorcsolyázik, fest, és jobban tesszük, ha hagyjuk kibontakozni, mert ha sikerül is gátat szabunk neki, holnap valami egészen új őrülettel áll elő.

Forrás: Bestlife
Nyitókép: Larisa Vladimirova / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: