Burkolózz isteni illatokba! Megérkeztek a LUSH szuper gyertyái

Van pár dolog, ami nélkül az őszi kuckózás elképzelhetetlen: a forró kakaó, a puha pléd és egy jó könyv mellett a finoman illatozó gyertyákról sem tudunk lemondani. Szerencsére a LUSH-nak hála nem is kell!

Valóságos illatgyertya függő vagyok. Ami nem is lenne gond, ha közben nem lenne klímaválság és nem lennék minden erőmmel azon, hogy legalább a saját házam táján mindent megtegyek annak érdekében, hogy ne romboljam tovább a bolygót. A legtöbb illatgyertya ugyanis, amit az ember a mezei boltokban beszerez, erősen környezet- és egészségkárosító. Ennek tudatában már évek óta csak méhviaszból vagy szójaviaszból készült termékeket keresek, hiszen ezek nem okoznak problémát. De mondanom sem kell, nincs egyszerű dolgom, már, ami a beszerzést illeti. Éppen ezért örültem meg nagyon, amikor a LUSH 2021-ben 3 szuper illatgyertyát dobott piacra, amelyek viaszbázisát a repceviasz, a kókuszolaj, a kókusz-, illetve a ricinusviasz adja. A márka azonban nem állt meg, már további 3 illattal kényezteti a hozzám hasonló fanatikusokat!

Mediterrán boldogság

A narancsvirág, a szantálfa és a neroli olyan kombináció, aminek lehetetlen ellenállni. Ha meggyújtom ezt a gyertyát, mindegy, kint milyen az idő, egy másodperc alatt elfog a nyaralás hangulat. Narancstól roskadozó fák között érzem magam, és képes vagyok még egy végtelennek tűnő hétfőn is felvidulni. Az illat egyik komponense a bergamott, ami kitisztítja az elmét, és segít megidézni a boldog béke állapotát. Mi kellhet még?

Frissülj fel!

A hét vége felé a bergamott, a narancsvirág és a tölgyfamoha citrusos jegyeit hordozó illatgyertya a legjobb választás, hiszen segít megtalálni azt a belső békét, amivel könnyedén ráfordulhatok a hétvégére. Különlegessége ennek a gyertyának, hogy az égés során jelentősen változik az illata. A végén a fás jegyek biztos talajt adnak a követező hét megtervezéséhez!

Álmodj szépeket

Azoknak, akik hozzám hasonlóan rosszul alszanak, a Sleepy hozhat enyhülést. Ahogy meggyújtom, betölti a levegőt a levendula balzsamos, nyugtató illata, ami rögtön elálmosít. A gyertya egy másik komponense, az ylang-ylang csak tovább fokozza ezt a hatást, hogy könnyedebben szenderüljünk álomba.

Nyitókép: LUSH

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: