Channing Tatum örökbe fogadott egy kiskutyát

A cuki négylábú elrabolta a sztár szívét.

Channing Tatumra mostanában érdemes odafigyelni: néhány hónapja bejelentette, hogy a karantén alatt annyira megihlette a kislánya, hogy gyorsan írt is egy gyerekkönyvet, nem sokkal később pedig félmeztelen fotóval kápráztatta el a rajongóit. Alig telt el néhány hét és máris újabb hírek érkeznek a sármos színész háza tájáról: nemrég egy nagyon cuki kiskutyáról készült képsorozatot posztolt az Instagramjára, így mutatta be a Tatum család legújabb tagját.

„Ő itt a Tatum törzs legújabb tagja. Íme Rook vagy más néven Rooklin, a 12 hetes holland juhászkutya! Igazi nehézfiú lesz belőle.” – áll a négylábú családtag fekete-fehér fotója alatt.

A Magic Mike sztárja azt is leírja, hogy miután elvesztette előző kutyáját, Lulut, sokáig el sem tudta képzelni, hogy új társat találjon, de a kis Rooknál azonnal tudta, hogy megtalálta, akit keresett. „Miután elvesztettem Lulut, fogalmam sem volt, hogy valaha is képes leszek-e egy új kutyát magam mellé fogadni. De nála azonnal tudtam, ahogy belenéztem a szemébe, hogy ő lesz az igazi. Remélem, tudom majd kezelni ezt a kis ördögöt, mert ez a srác néha nagyon harapós tud lenni.” – olvashatjuk a képaláírásban.

A képeken a néhány hónapos barna és fekete foltos juhászkutya kölyök hol nagyon engedelmesen ül, hol a tálját fogja vagy épp a konyhakövön pihen.

Nem tudni, hogy volt-e bármi köze Channing és Rook egymásra találásához, hogy a színész nemrég rendezőként remekelt a 2021-ben debütáló Dog című vígjáték forgatásán, mindenesetre nagyon úgy néz ki, hogy komolyan szerelembe esett családja új tagjával, mi pedig alig várjuk, hogy még több cukiságot láthassunk a kis Rooklinról!

Forrás: dailymail.co.uk
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: