Charlie angyalai 3: Drew Barrymore azonnal igent mondana a folytatásra

Bár még senki sem mondta, hogy készülne harmadik Charlie angyalai mozi, Drew Barrymore bármikor újra akcióba lendülne, ha megszólalna a telefon és Charlie hívná az angyalokat. Erről legújabb podcast adásában mesélt a színésznő.

A Drew’s News (Drew hírei) podcast pénteki epizódjában Benito Skinner megkérdezte a színésznőt és a talk-show házigazdáját, hogy részt venne-e valaha a Charlie angyalai című film egy újabb, harmadik részében, melynek első két mozifilmjében Lucy Liuval és Cameron Diazzal közösen játszott. Erre Drew Barrymore azt válaszolta, hogy ő biztosan elvállalná, kérdés nélkül.

„Épp most néztem Lucy-t, elég vicces, ma reggel sms-eztünk. Ő az új Shazam-film Comic-Con bemutatóján volt, és megkérdezték tőle, szerepelne-e a Charlie angyali 3-ban” – mondta Barrymore.„Meglepődnék, ha bármelyikünk úgy döntene, hogy nem akar szerepelni egy harmadik filmben.” – tette hozzá. „Én biztosan elvállalnám. Kérdés nélkül. A válasz határozott igen. És mindig is igen lesz.”

„És nem kell egy meleg Bosley?” – kérdezte Skinner, aki bevallotta, hogy ez lenne az „álomszerep” számára, majd Barrymore-t, Liu-t és Diazt a szentháromságnak nevezte. „Ó, istenem, te lennél a valaha volt legjobb Bosley!”- válaszolta Barrymore a felvetésre.

Anyák szövetsége

A júliusi San Diego Comic-Con fesztiválon válaszolt Liu arra a kérdésre, hogy valaha is összeállna-e újra Diazzal és Barrymore-ral a Charlie Angyalai 3-ban. „Azt hiszem, anyaként álltunk össze. (…) Nagyon jó, hogy azóta mindannyian anyukák vagyunk, és ez életünk egy különböző szakasza.” tette hozzá a színésznő.

Az 1976-tól 1981-ig tartó, azonos nevű televíziós sorozat alapján a Charlie angyalai filmet 2000-ben mutatták be, majd 2003-ban követte a folytatás, a Charlie angyalai: Teljes gázzal.

Drew Barrymore és barátnői: egy igazán összetartó hármas

A főszereplő trió pedig az évek során tartotta a kapcsolatot. Például Liu és Diaz voltak Barrymore első vendégei a The Drew Barrymore Show-ban 2020 szeptemberében.

„Azt szeretem a barátságunkban, hogy ott voltunk egymásnak minden nagy és fontos pillanatban, de ott voltunk a kis és a hétköznapi pillanatokban is, és azért vagyunk ilyen jó barátok, mert ez valódi és valódi dolgokon megyünk át együtt. Ez nem egy hollywoodi tündérmese” – mondta Drew Barrymore hármuk kötelékéről.

A trió 2019 májusában is együtt ünnepelt, amikor Diaz és Barrymore csatlakozott Liuhoz a Hollywood Walk of Fame ünnepségen, Los Angelesben, ahol a színésznő megkapta az ikonikus csillagot a sétányon.

Hogy lesz-e harmadik film, arról nem szól a fáma, de az biztató, hogy a főszereplők készek az újabb bevetésre.

Forrás: people.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: