Charlize Theron kislánya úgy sminkel, mint egy profi

Ezt még a sztársminkesek sem hagyhatták szó nélkül!

Charlize Theron kedden osztott meg az Instagram profilján egy fotósorozatot, amin harsány színű festékekkel az arcán ül, miközben a sminkese egy ecsetet tart a kezében. Nem akármilyen sminkesről van ám szó! A színésznőn látható kompozíciót egyik kislánya követte el, és bár arra nem derült fény, hogy a 8 éves Jacksonról vagy a 4 éves Augustról van szó, az biztos, hogy ez a munka folytatásért kiált! Ahogyan Theron is írta viccelődve a képaláírásban: „Minden sminkesnek üzenem…vetélytársra akadtatok!” 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

To every make up artist out there….. watch out, you’ve got competition!

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

Ezzel láthatóan egyetértettek a filmcsillag ismerősei és barátai is, akik elárasztották kommentekkel a mára már közel félmillió reakciót kiváltó posztot és arra biztatták az apró sminkest, hogy ne hagyja abba a munkát. Kate Lee, a sztár személyi sminkese például odaírta, hogy „Kérlek, ne rúgj ki!!!”, Natalie Portman pedig egyszerűen csak annyit jegyzett meg, hogy ez egy gyönyörű alkotás. A kis sminkes valóban nagyon alapos munkát végzett: anyukájának füstös szemeket készített, nem spórolt a bronzosítóval és a szempillaspirállal sem – ami néhol kicsit el is maszatolódott -, a mű megkoronázásaként pedig a vörös rúzs is előkerült.

Theron nagyon ritkán oszt meg fotókat a lányairól, általában csak különleges alkalmakkor mutatja meg őket, de persze ez mit sem von le abból a szeretetből, amit irántuk érez. Jacksont 2012-ben, Augustot pedig 2015-ben fogadta örökbe, és mindketten afroamerikai szülők gyermekei. Annak, hogy ők beléptek az életembe, így kellett lennie. Ők a gyerekeim.” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Forrás: people.com
Nyitókép: Gregg DeGuire/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: