Chris Hemsworth büszke arra, hogy ő a fia legjobb barátja

A sztár Instagramon megosztotta a 6 éves Tristan egyik házi feladatát, amelyből kiderül, mennyire szoros a kapcsolata a gyermekeivel.

Aki aktívan követi Chris Hemsworth életét Instagramon, az már jól tudja, hogy a színész elképesztően családközpontú ember. Rengeteg közös programot szervez a szüleivel és a testvéreivel (Luke-kal és Liammel). A Thor világhírű sztárja életében a legfontosabb szerepet mégis az apaság jelenti, feleségével, a magyar származású Elsa Patakyval három gyermek, India Rose, Tristan és Sasha büszke szülei. Ezt pedig talán nem is bizonyíthatná jobban más, mint az a fotó, amit Chris töltött fel az Instagram-oldalára.

Fotó: Instagram/@chrishemsworth

A kép 6 éves fia egyik iskolai feladtáról készült, melyben Tristan azt írja, az ő különleges barátja az édesapja. „Együtt megyünk a medencébe, boldog vagyok, ha együtt vagyunk” – tette hozzá, a tanára pedig megdicsérte a munkáját. A megható posztot fél nap alatt már több mint egymillióan kedvelték, többek között a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa.

Fotó: Instagram/@chrishemsworth

Chris és Elsa egyébként 2020 decemberében ünnepelték a kapcsolatuk 10. évfordulóját, amelyről meg is emlékeztek a közösségi oldalaikon. A színész azzal viccelődött, hogy alig várja a modern orvostudomány fejlődését, mert akkor talán élvezhetik még egymás társaságát pár száz évig. Chris olyannyira elkötelezett apa, hogy szívesen részt vesz olyan kampányokban, maellyel világszerte több ezer gyermeknek segíthet: például ingyenes meditációt készített a legkisebbeknek, akik a koronavírus-járvány miatt otthon tanulnak. „Ha hozzám hasonlóan egész nap be vagyt zárva a négy fal közé, neked kell játszanod a dadát, a tanárt, a szülőt, a táncedzőt, vagy a bohócot és lassan már kitépnéd a hajad, akkor lehet, hogy ez segíthet” – fejtette ki az Instagram-oldalán.

Chrisnek egy barátja javasolta, hogy végezzen vezetett meditációt a gyermekeivel, amivel ő kezdetben szkeptikus volt, mert mindhárman elég örökmozgók, de legnagyobb meglepetésére megnyugtatta őket ez a feladat. „Ugyanúgy szoronganak és stresszelnek, mint mi, talán még jobban is, mert nem értik ezt az egészet és nehézséget okoz számukra.” Ezért a sztár úgy döntött, hogy több, specifikusan gyermekeknek szóló meditáció narrátora lesz, amelyek a Centr oldalán keresztül elérhetőek. (Azt azért megsúgjuk, hogy ezeket a gyakorlatokat nem csak a legkisebbek fogják élvezni…)

Forrás: Insider/People
Nyitókép: Ryan Pierse/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: