Chris Hemsworth motiváló ígéretet tett az egyik manchesteri bombatámadás túlélőjének

A színész meghívta őt a Thor: Love and Thunder vörös szőnyeges bemutatójára, de a férfinek előtte még egy valamit teljesítenie kell.

Az új Thor film premierje a koronavírus okozta forgatási szünetek miatt valószínűleg 2022-re tolódik, de így legalább Martin Hibbertnek bőven lesz ideje valóra váltania ígéretét, amit Chris Hemsworthnak tett.

A férfi 2017-ben vitte el kislányát a manchesteri Ariana Grande koncertre, ahol terroristák bombát robbantottak. A terrorcselekmény következtében 22 ember meghalt és nagyon sokan megsérültek. Köztük Martin is, aki a köldökétől lefelé teljesen lebénult. Martin azóta rehabilitáción vesz részt, és az orvosok illetve ő is bízik abban, hogy újra képes lesz járni. A férfi a The Morning Show reggeli műsorában mesélt arról, hogy az egyik kezelés alkalmával találkozott Chris Hemsworth-szel, még Ausztráliában, aki meghívta őt az éppen forgó filmje bemutatójára. „Ausztráliában elmondtam Chrisnek, hogy az a célom, hogy az elkövetkezendő pár évben újra megtanuljak járni, és szuper lenne, ha újra találkozhatnánk Londonban. Erre ő azt mondta, hogy, ha már úgyis összefutunk, akkor végigsétálhatnék vele a vörösszőnyegen, a film premierjén. Óriási motiváció ez nekem.” – nyilatkozta Martin.

A reggeli műsorban Chris Hemsworth is feltűnt, a színész egy videóüzenetet küldött Martinnak, aki nagyon örült annak, hogy viszontláthatja a színészt.

„Szia Martin, remélem jól vagy. Csak azt akartam mondani, hogy az időn, amit Ausztráliában együtt töltöttünk, nagyon inspiráló volt számomra, és már alig várom, hogy újra találkozzunk, hogy együtt sétáljunk végig a vörös szőnyegen.”

A mostani bizonytalan helyzetben a Marvel stúdió minden forgatási munkálatot leállított, bizonytalan ideig, és minden ott dolgozót home office-ban foglalkoztatnak jelenleg is. Az IMDB filmportál szerint a Thor: Love and Thunder című filmet 2022. február 11-én mutatják majd be az Egyesült Államokban, reméljük addigra Martin rehabilitációja is sikeresen lezajlik.

Forrás: dailymail.co.uk
Nyitókép: Ryan Pierse/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: