Chris Martinnak aranyból van a szíve

A hamarosan Budapesten is koncertező Coldplay frontembere zenekara hétvégi fellépésén nemcsak az előadőműveszetből, hanem emberségből is példát mutatott.

A Coldplay hétvégén a BBC lutoni Radio 1’s Big Weekend elnevezésű rendezvényén lépett fel. Az, hogy koncertjük zseniálisra sikeredett, már senkit nem is lep meg, azonban az is kiderült, hogy Chris Martin nem csak a színpadon teszi oda magát. A BBC számolt be arról, hogy az énekes egy betegséggel küzdő rajongójának műsorukban és azon kívül is felejthetetlen élményt ajándékozott.

Saundra Glenn szerencséje

Történt ugyanis, hogy a hatvannégy éves, artrózisban szenvedő Saundra Glenn a koncerthelyszín akadálymentesített bejárata felé tartva megpihent, amikor megállt mellette egy fekete Mercedes, mely felajánlotta neki, hogy elviszi őt a bejárathoz. Az autó a lehető legjobbkor érkezett, hiszen Saundra akkor már éppen azt fontolgatta, hogy hazamegy és inkább otthona kényelméből, televízión keresztül követi majd kedvenc együttese fellépését. A nő ugyanis betegsége miatt szinte sosem jár fesztiválokra, hiszen csipőjét már maga a mozgás is megterheli, azonban amikor megtudta, hogy kedvencei lépnek fel szülővárosában, csak nem maradhatott otthon.

Chris Martin fuvarja

Saundra tehát igazán örült a kocsiból kiszóló hölgy segítségének, akkor viszont még nem is sejtette, hogy mekkora szerencse érte. Mikor kinyíltak az ajtók, maga a Coldplay énekese, Chris Martin fogadta őt mosolyogva. Az élményt a következőképpen írta le:

„Kinyílt az ajtó, és azt mondtam: »ó, az ott Chris Martin, nem szállhatok be mellé«, mire ők azt mondták: »dehogynem«

– majd kezdetét is vette kedvencével való közös útja. A sztár és váratlan vendége együtt hajtottak be a backstage-be, ahol Chris Martin továbbra sem hagyta sorsára őt. A zenész ugyanis megkérte kollégáit, hogy keressenek egy golfkocsit, mellyel Saundra kényelmesen eljuthat a helyére. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő csak és kizárólag amiatt ment ki, hogy lássa idolját, majd miután sor került arra a találkozásra, melyre álmában sem gondolt, megfordult a fejében, hogy hazamegy.

„64 éves vagyok, Chris, nem járok fesztiválokra, csak azért jöttem, hogy lássalak, és most, hogy láttalak, mehetek haza”

– mondta, azonban erről szó sem lehetett, maga Chris Martin marasztalta őt a koncerten.

Egy új Coldplay dal sztorija

A meglepetések sora viszont még itt sem ért véget, hiszen a nő még az út során javasolta, hogy a Coldplay „Yellow” című slágerének szövegét a lutoni futballcsapat miatt legalább egy estére változtassák „Orange”-re. Ezt ugyan nem garantálta neki az énekes, viszont megígérte, hogy tartogat még meglepetéséket az este. Így is volt, hiszen Martin előadta a Luton Town Football Club, valamint a város tiszteletére előző este íródott „Orange” című nótáját. Utóbbit pedig nemcsak Saundra Glenn, hanem az koncert teljes közönsége kitörő örömmel fogadott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luton Photos 📸 (@lutonphotos) által megosztott bejegyzés

 

Nyitókép: Coldplay Facebook/ @annaleemedia
Forrás: BBC

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: