A Marvel-filmek sztárja, Chris Evans elragadóan édes fotóval ünnepelte az örökbefogadott kutyák világnapját

Chris Evans nagy kutyarajongó, boxer keverékét 2017-ben, A tehetség című filmjének forgatásakor fogadta örökbe.

Nemcsak mi, de a Marvel-filmekből jól ismert Chris Evans is az örökbefogadás mellett tette le a voksát, már, ami a kisállatokat illeti. A színész 2017-ben vette magához a Dodger névre keresztelt keverék kutyust, az egyik filmjének forgatása közben. Az utolsó jelenetek egyikét egy kennelben vették fel, ahol Chris egyszer csak meglátta Dodgert: „Csak sétáltam a kennelben, amikor megláttam őt, egyáltalán nem illett a többi kutya közé.” 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Evans (@chrisevans) által megosztott bejegyzés

Dodger és Chris azóta elválaszthatatlanok. „Csodálatos kutya, még mindig olyan, mint egy kölyök. Tele van energiával, kedves, imádja a gyerekeket és más kutyákkal is jól megérti magát, tele van szeretettel.” A színész egy évvel ezelőtt is posztolt az örökbefogadott kutyák nemzetközi világnapja apropóján. Akkor azt a videót osztotta meg a követőivel, ami a Dodgerrel való első találkozást örökítette meg. A kutya és későbbi gazdája között rögtön működött a kémia: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Evans (@chrisevans) által megosztott bejegyzés

Evans számára az örökbefogadás nem hóbort. Gyakran kiáll amellett, hogy a vásárlás helyett, inkább menhelyekről kellene örökbefogadnunk kiskedvenceinket: „Rengeteg csodálatos állat él menhelyeken, akik csak arra várnak, hogy jövendőbeli gazdijuk értük menjen. Mindenkinek, aki kutyát szeretne magának, azt tanácsolom, hogy menjen el egy ilyen helyre!”

Forrás: People
Nyitókép: Emma McIntyre / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: