Chrissy Teigen egy éve nem nyúlt a pohár után: józan életéről mesélt a modell

A 36 éves influenszer belefáradt a mindennapos másnaposságba és a rendszertelenségbe, ezért egy éve úgy döntött, kizárja az alkoholt az életéből.

Chrissy Teigen hétfőn jelentette be, hogy hivatalosan is kibírt egy teljes évet egy csepp alkohol nélkül. A 36 éves influenszer, modell aki 52,6 milliós közösségimédia-követővel büszkélkedhet alkoholmentes útja eredetileg 2020 decemberében kezdődött, amikor Holly Whitaker 2019-es Quit Like a Woman című könyvét olvasta, miután elege lett abból, hogy gyakran leégette magát egy-egy mámoros pillanatában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Teigen, 2017-ben társult a Smirnoff vodkával, és ugyanebben az évben először vallott az alkoholproblémáiról is. Akkoriban a követőinek azt írta, hogy:

Belefáradtam a nappali ivásba, és abba, hogy 6 órára haszontalan semmirekellő embernek érzem magam, és emellé még aludni sem tudok.

2021-ben igazán nagy fordulatot vett az élete, ekkor indult el ténylegesen a józanság útján. 2022 decemberében a People Magazinnak mesélt először a józanságáról, és elismerte, hogy a társadalom normalizálja, hogy az anyák napi szinten isznak. Teigen megemlítette, hogy a terhessége alatt próbálta türtőztetni magát, de egy-két napnál tovább soha nem bírta ital nélkül, egészen azóta, amióta 20 éves korában először inni kezdett.

Egyszerűen soha nem volt olyan időszakom, amikor tiszta gondolataim lettek volna. Kezdett ez kínossá válni, például díjátadókon, az Oscar-gálán. Kínossá vált többek között a férjemnek is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Teigen a People-nek elmondta, hogy elégedett azzal, amit eddig elért az alkoholmentes életben.

Furcsa átmenni ezeken a mérföldköveken, hogy Ó, Istenem, ez az első alkalom, hogy egy szülinap után felébredek, és emlékszem mindenre, és nem fáj semmim.

A félig thaiföldi Teigen férjével John Legenddel akit 2019-ben az év legszexibb pasijának választottak  jelenleg Franciaországban él, ahol négyéves kisfiúkat és hatéves kislányukat nevelik, Legend édesanyjával közösen.

Forrás: PageSix
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: