Chrissy Teigen arra tanítja fiát, hogy férfiként sem szégyen kimutatni az érzelmeket

John Legend felesége egy friss interjúban elmondta, fontosnak tartja, hogy gyerekei megtalálják valódi önmagukat. Majd hozzátette, kisfiát mindig emlékezteti arra, hogy teljesen természetes, ha egy férfi sírva fakad.

Chrissy Teigen kendőzetlen őszinteségével már többször is belopta magát az emberek szívébe. A 35 éves kétgyermekes anyuka 2020 októberében, a harmadik gyermeke elvesztése után megrázó vallomást tett közzé, néhány hónapja műtéti hegeit mutatta meg 35 millió Instagram követőjének, hogy ezzel saját testük elfogadására buzdítsa őket. A People magazinnak adott friss interjújában pedig kifejtette, milyen fontosnak tartja, hogy a gyerekeinek megtanítsa, elérzékenyülni emberi dolog.

„Miles rendkívül érzékeny. Ebben nagyon hasonlít rám. Sosem rejti el az érzéseit, és mi is erre ösztönözzük” – mesélte kétéves kisfiáról Chrissy, aki azt is elárulta, szerinte a modern társadalom még mindig a mérgező férfiasságot élteti, és ezért nem meri a legtöbb férfi felvállalni az érzelmeit. „Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos ebben a világban. Rendben van, ha sírunk. Semmi gond, ha idegesek vagy szomorúak vagyunk valami miatt. Kibeszéljük magunkból, és ez így van rendjén.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Természetesen a házaspár nemcsak szavakkal, hanem a tetteikkel is példát mutat a gyerekeknek. Chrissy szerint az ő háztartásukban nincsenek klasszikus férfi és női szerepek, nincs szigorú szabály azzal kapcsolatban, mitől lesz valaki férfi. „A férfivá válásnak nem létezik egyetlen helyes módja. John a viselkedésével olyan jól megmutatja nekik, hogyan lehet valaki jó ember, jó apa. csodálatos ezt látni.” Korábban már John Legend is beszélt arról, hogy mi a véleménye a nemi sztereotípiákról, illetve a hagyományos értelemben vett férfiasságról. Az énekes tavaly a Byrdie-nek elmondta, hogy szerinte rengeteg módja van annak, hogy valaki megélje valódi önmagát. Majd hozzátette, „csak korlátozzuk a gyermekeink lehetőségeit azáltal, hogy szigorú szabályokat írunk elő a nemi szerepekkel kapcsolatban.”

Chrissy a People interjújában nemcsak fiáról, hanem 4 éves kislányukról, Lunáról is megosztott néhány titkot. „Ő egy kicsit perfekcionista, az elmúlt években rájöttem, hogy én is az vagyok. Próbálom elmagyarázni neki – vicces, mert amikor beszélek vele, valójában önmagamhoz is szólok –, hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie, és a tökéletlenségben is rejlik öröm és szépség. Illetve azt, hogy ne legyen olyan kemény önmagával szemben. Amikor ezeket mondom neki, sokszor úgy érzem, magammal is beszélgetek.”

Forrás: Insider
Nyitókép: Weiss Eubanks/NBCUniversal/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: