Chrissy Teigen megmutatta műtéti hegeit, hogy ezzel is testünk elfogadására biztasson minket

John Legend felesége egy félmeztelen képet töltött fel magáról Valentin-nap alkalmából, amivel arra szeretne inspirálni mindenkit, minden hibánkkal és sebhelyünkkel együtt szeressük magunkat, mert sok mindent túléltünk már.

Bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hírességek tökéletesek soha nincsenek önbizalmi problémáik, valójában velük is sokszor előfordul, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben. Sőt, szerencsére egyre több olyan sztár akad, aki őszintén mesél ezekről az érzéseikről! Drew Barrymore például egy vicces videót készített arról, hogy sokakhoz hasonlóan ő is hízott a karanténban töltött hónapok alatt, ezért ki kellett pótolni a szoknyjáját egy kis pánttal. Blake Lively pedig elárulta, hogy harmadik lánya születése után nem talált olyan ruhát, ami jó lett volna rá, emiatt szinte szégyellte a testét. Valentin-nap alkalmából Chrissy Teigen is felszólalt azzal kapcsolatban, hogy ne bántsuk magunkat. John Legend felesége feltöltött magáról egy félmeztelen fotót, amelyen jól látszanak a hegek a mellén és a hasán lévő kötszerek is.

Fotó: Instagram/@chrissyteigen

Chrissy a kép alatt mindenkinek azt üzente, szeressék a testüket, mert az sok mindent átélt már. Tapasztalatból beszél, hiszen amellett, hogy tavaly eltávolították a mellimplantátumait, nemrég endometriózis miatt kellett megműteni őt. Chrissy azt mondja, a felépülése nagyon fájdalmas volt, minden apró köhögés fájdalmat okozott neki. „De még ez is jobb az endometriózis összehúzódásainál és kínjainál.” A sztár egyébként mindig is a szókimondóságáról és nyitottságáról volt híres, többek között arról is megosztotta a gondolatait a nyilvánossággal, hogy miként élte meg harmadik gyermeke, Jack elvesztését 2020 őszén. Chrissy októberben egy esszét is írt arról, mit élt át a baba halálakor, később pedig a gyász feldolgozásáról is mesélt a követőinek közösségi oldalán.

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: