„Senkit ne faggassatok arról, terhes-e” – kéri Chrissy Teigen a lombikprogramja kezdetekor

John Legend felesége az Instagram oldalán mesélt arról, hogy belevágott az IVF kezelésbe, mert szeretné, ha újabb taggal bővülhetne a családjuk.

Chrissy Teigen azon hírességek táborát erősíti, akik nem félnek attól, hogy a fájdalmukat és a legnehezebb pillanataikat is megosszák a világgal. John Legend felesége bátran mesél az alkoholabsztinenciájáról, felvállalja a műtéti hegeit, és 2020 őszén megrázóan őszinte esszét írt arról, hogy elvesztették harmadik gyermeküket, Jacket. „Az emberek azt mondják, egy olyan élmény, mint ez, lyukat váj a szívünkbe. Ez így történt, de a lyuk mégis megtelt azzal a szeretettel, amit éreztem iránta. Nem tűnik üresnek, inkább teljesnek” – fogalmazott.

A családalapítási terveiket azonban nem adták fel, sőt, nemrég belevágtak a lombikbébi programba. „Meg akartam veletek osztani, hogy újra IVF kezelésen veszek részt, hogy a létező legtöbb petesejtet megmenthessem, és remélem, hogy erős, egészséges embrióink lehetnek majd” – olvasható az Instagram-bejegyzésében. „Őszintén szólva nem bánom az injekciókat… Úgy érzem magam tőlük, mintha doktor vagy vegyészt lennék. De a puffadás k*rva rossz” – tette hozzá a szókimondásáról ismert sztár.

„Éppen ezért alázatosan könyörgök, ne kérdezgessétek, hogy terhes vagyok-e. Bár tudom, hogy a szándékotok jó, mégis rossz ezt hallgatnom, hiszen éppen egy várandós nő ellentéte vagyok.” – folytatta. „De arra is szeretnélek megkérni titeket, senkit ne faggassatok arról, terhes-e. (…) Inkább én legyek az, aki beszél erről, mintsem hogy egy olyan nőtől kelljen megtanulnod, aki könnyes szemmel néz majd rád emiatt” – nyomatékosította posztja végén még egyszer Chrissy Teigen, akinek az évek során egy lánya, Luna Simone és egy fia, Miles Theodore született férjétől.

Forrás: People
Nyitókép: Michael Kovac/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: