Christina Aguilera énekli a Disney új élőszereplős mozija, a Mulan főcímdalát

Az énekesnő elkészítette 22 évvel ezelőtti sikerszámának új változatát a bátorságról

Az énekesnő életében mindig is fontos szerepet töltött be a Disney Mulan című meséje, ugyanis 18 évesen ő énekelte a rajzfilm ikonikus dalát. Ezért is nagyon örül, hogy az élőszereplős mozi kapcsán tovább gazdagíthatta ezt az örökséget.

Március 26-án végre megérkezik a mozikba a népszerű Disney mese, a Mulan élőszereplős változata, bár a filmben sajnos nem tér vissza sem a Fa család beszélő házisárkánya, a poénokért felelős Mushu, sem Shang kapitány – van, ami 22 év után sem változik! A főhősnő ugyanúgy harcba indul beteg édesapja helyett, férfinak adja ki magát, és Kína egyik legnagyobb harcosává válik. Ráadásul ismét Christina Aguilera énekli a film főcímdalát, az énekesnő elkészítette a „Reflection” 2020-as verzióját.

A sztár mindössze 18 éves volt, amikor felvették a Disney mese betétdalát: „A Mulan mindig is különleges része volt az életemnek” – írta nemrég Twitteren, és azt is hozzátette, hogy legújabb „Loyal Brave True” című száma egy csodálatos folytatása ennek az örökségnek. „A ’Reflection’ pont egybeesett az első lemezszerződésemmel. Elképesztő érzés, hogy visszatérhetek egy ilyen hihetetlen filmmel, ami annyira erőteljes és jelentéssel bíró, az üzenete pedig kiállta az idő próbáját: maradj hű önmagadhoz, legyél önmagad, és tanulj meg félelmek nélkül élni” – mondta az Entertainment Weekly-nek.

Christina az új változatban arról énekel, hogy míg veszíteni könnyű, addig a győzelemhez bátorság kell, és hogy a család az oka annak, hogy lélegzünk, őértük bármit feláldoznánk.

„Who am I without my armor
Standing in my father’s shoes?
All I know is that it’s harder
To be loyal, brave, and true”

– azaz „ki vagyok én a páncélom nélkül, az apám cipőjében? Csak azt tudom, hogy nehezebb hűségesnek, bátornak és igaznak lenni” – zárja a dalt az énekesnő.

Nyitókép: Jeff Kravitz/AMA2019/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: