Christina Aguilera szerint nem szégyen megöregedni – de az sem, ha teszünk ellene

Az énekesnő számos alkalommal bizonyította vagányságát és őszinteségét. Most azt is bátran felvállalta, hogy injekciós ránctalanító kezelésen vesz részt fiatalsága megőrzése érdekében.

„Nem mutatok mást a színpadon, mint ami a valóság, de mindent megteszek, hogy jól érezzem magam a bőrömben” – nyilatkozta nemrégiben Christina Aguilera.

Az énekesnő nem ma kezdte pályafutását, és élete legnagyobb részét reflektorfényben töltötte. Az ötszörös Grammy-díjas világsztár 6 évesen lépett előszőr színpadra, majd 11 évesen csatlakozott a 90-es évek gyerekeknek szóló tehetségkutatójához, a Mickey Mouse Clubhoz, ahol többek között Justin Timberlake-el bontogatta a szárnyait. A szorgalmas tinilány munkájának hamar meglett a gyümölcse, ugyanis 18 évesen ő énekelte a Mulan  főcímdalát, amiért rögtön Grammy-jelölést kapott.  

Nem fél segítséget kérni

Ma, több mint 20 évvel később, ugyanolyan elszántsággal teszi a dolgát, és hogy megőrizze szépségét és energiáját olyan termékek után kutat, melyektől igazán jól érzi magát a bőrében. Ezért nemrég úgy döntött, hogy együttműködik a Xeominnal, és vállalja a ránctalanító injekciós kezelést a homlokráncai ellen. A márkával korábban Gwyneth Paltrow is együttműködött, Aguilera pedig kiemelte, hogy csakis olyan termékekhez adja a nevét, amelyekben nincsenek felesleges összetevők.

„Szépség az Ön feltételei szerint”

A márka mottója arra ösztönözte az énekesnőt is, hogy a szépséget saját feltételei szerint fogadja el. „Mindig olyan termékeket keresek, amelyektől tényleg jobban érzem magam” – mondta Aguilera, és hozzátette, hogy a Xeomint azért érezte biztonságos megoldásnak, mert nincs benne semmilyen extra összetevő, az eredmény pedig természetes hatású. „Megnyugtató, hogy bármennyire fáradt vagyok, van tartalékom. Mindig őszinte voltam az önbizalommal kapcsolatban, és mindenkit arra bátorítottam, hogy fogadja el magát. Én úgy fogadom el önmagam, hogy tudatosan választok és olyan terméket használok, amiben csak a kezeléshez nélkülözhetetlen összetevők vannak. Előadóként pedig nagyon fontos, hogy kifejező legyen az arcom, és megmaradjanak a természetes vonásaim” – nyilatkozta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés

Mindenkinél máshol van a határ

A kétgyermekes édesanya szerint akármilyen nehéz, jobban tesszük, ha elfogadjuk, hogy változik a testünk, a bőrünk, az arcunk. „Látom magamon a változást. Minden életszakasznak megvan a maga szépsége, de persze mindig lehet panaszkodni valamire. Az öregedést el kell fogadni, és ahogy telik az idő, egyre magabiztosabbnak érzem magam” – mesélte az énekesnő, aki szerint az, hogy vállalta az injekciós kezelést, nem egyenlő azzal, hogy nem fogadja el a korát és a külsejét. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy mindenkinél máshol vannak a határok.

Forrás: People, New Beauty, Billboard

Nyitókép: Mindy Small / Getty Images

Legnépszerűbb cikkek: