Cindy Crawford 55. születésnapján lánya, Kaia Gerber mondott köszönetet a szupermodellnek

„Évről évre egyre gyönyörűbb vagy” - üzente Kaia Gerber édesanyjának, akiről egy régi fotót is megosztott a közösségi oldalán.

A kilencvenes évek egyik legnagyobb szupermodellje, Cindy Crawford a hétvégén ünnepelte 55. születésnapját. A jeles napon számos híresség köszöntötte fel Crawfordot, de a legszebb üzenetet 19 éves lánya, Kaia Gerber címezte neki. A fiatal modell az Instagram-oldalán osztott meg egy régi fotót édesanyjáról, amely alatt ez állt: „Boldog születésnapot kívánok a csodálatos anyukámnak. Annak a nőnek, aki évről évre egyre gyönyörűbb”. Majd megköszönte a törődést és azzal folytatta, reméli, egyszer ő is olyan jó édesanyává válik, mint Cindy.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés

Természetesen a kommentelők azonnal megjegyezték, Cindy és Kaia mennyire hasonlítanak egymásra. „Imádom, amikor így hordod a hajad” – írta Kaia egyik barátja a fiatal Cindy-t ábrázoló fotó alatt és azzal viccelődött, hogy észre sem vette, nem ő szerepel a képen. Mások is osztoztak a véleményén, és beismerték, hogy kétszer kellett megnézniük a fotót, mert nem tudták eldönteni kiről készült. Kaia Gerber az Instagram-történetében még több közös fényképet megosztott, amelyeken „szuper anyaként” és „legnagyobb stílusikonjaként” emlegette születésnapos édesanyját. Kaia egyébként 2019 novemberében a Vogue magazinnak mesélt arról, hogy milyen jó kapcsolatot ápol édesanyjával. Ekkor azt állította, annál nagyobb dicséretet nem is tud elképzelni, mint amikor a fiatal Cindy-hez hasonlítják. „A divatiparban dolgozókat az első naptól kezdve megdöbbentette a köztünk lévő hasonlóság. De ahogy egyre idősebbé válok, úgy még szembetűnőbb a hasonlóság. És nem csak a megjelenésünk, a gesztusainktól kezdve a hangunkig minden” – magyarázta Kaia. „Számomra a legnagyobb bók, amikor valaki azt mondja, hogy úgy viselkedem, mint az anyám. Mindig ő volt az én hősöm, a példaképem. Hálás vagyok, hogy láthattam, hogyan bánik az emberekkel és hogyan látja a világot.”

Forrás: People
Nyitókép: Stefanie Keenan/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: