Cipőkkel telik meg hétvégén a Millenáris: jön a Sneakerness

Hétvégén a sneakerek kapják a főszerepet Budapesten, ugyanis most először hazánkban kerül megrendezésre a cipőrajongók kedvenc eseménye, a Sneakerness.

Számos európai nagyváros után hétvégén Budapestre látogat a Sneakerness. Az eseménynek korábban Amszterdam, Milanó, Köln, Zürich és London is otthont adott már, ezúttal pedig a Millenáris telik meg sneakerekkel.

Egy esemény, nem csak sneakerheadeknek

A sneaker-kultúra hazánkban is virágzik. Korábban már itthon is számos, a tematikához kapcsolódó eseményt rendeztek meg, a Sneakerness azonban merőben más, mint eddig bármi. A rendezvény egy igazi nemzetközi találkozóhely, de nemcsak a Z-generáció fiataljainak kínál programot, hanem akár egy családi délutánnak is tökéletes színtér lehet. Az esemény szépsége éppen abban rejlik, hogy a megrendezés helyszínéhez igazodik. Trunk Tamás „Dablty”, a Sneakerness country managere és hazai licensztulajdonosa egy formabontó eseményt álmodott meg. A magyarországi rendezvény a generációk találkozásáról szól. A programban és a kiállító standokon mindenki megtalálhatja azt, ami felkelti az érdeklődését. 

Milyen programokkal készül a Sneakerness?

Akár az egész hétvégét eltölthetjük a Millenáris épületében, hiszen a Sneakerness november 11-én és 12-én is programokkal telíti meg azt. Ott lesz a világ legmenőbb nagypapája, Gramps, Jeff Staple ikon, a Pigeon Dunk megalkotója életében először Budapesten vesz részt Sneakerness-en és Hikmet Sogoer, az ismert streetwear márka, a Sonra alapítója is Magyarországra jön Trunk Tomi meghívására. Természetesen a hazai sneaker store-ok és resellerek is képviseltetik magukat, így a kitelepülő brandek közül semmiképp sem hiányozhat a True to Sole sem. Persze olyan, a sneakerkultúrát jól ismerő hazai hírességekkel is találkozhatunk majd, mint Metzker Viki, Manuel, Giaj vagy az NKS és a BSW tagjai. Tóth Andi saját márkája, a Backoff új kollekcióját mutatja majd be a helyszínen. Lékai Máté válogatott kézilabdázó legendás cipőgyűjteményébe pedig a Seiko standján leshetünk be. Az OTL csapatából fellép Power Puff, a rap.hu-nál a rap battle keretein belül nyolc versenyzőt hallgathatunk meg. Kun Ádám BMX bemutatót tart majd, a Rapcity pedig kosárbárbajt rendez az influenszereknek. Mindezek mellett még számtalan izgalmas kerekasztal-beszélgetés, a sneaker kultúra képviselői és persze extra cipők várnak ránk.

Jegyekért kattintsatok a One Ticket felületén IDE! Találkozzunk hétvégén a Sneakerness-en!

Nyitókép: Jeremy Moeller/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

 

Legnépszerűbb cikkek: