Ezt a meseszép sminkkollekciót a Bambi inspirálta

A népszerű sminkmárka, a ColourPop újabb Disney-kollekciót dobott a piacra: a legújabb termékeiket a Bambi inspirálta, és egytől-egyig igazi tavaszi hangulatot árasztanak.

Akárcsak a divatvilágban, úgy a szépségápolási- és sminkmárkák között is régóta bevett szokás a popkultúra meghatározó eseményeiből, alkotásaiból inspirációt meríteni. Az elmúlt években még tovább erősödött ez a trend és egymást követték azok a kollekciók, amelyeket egy népszerű előadó, egy kultfilm vagy egy kedves mesefigura ihletett. Természetesen a Disney sem maradhatott ki a sorból, a tündérmesék világa az egyik leggyakrabban visszatérő tematikává vált. A ColourPop például számos olyan sminkkollekciót dobott már piacra, amelyek kedvenc meséink előtt tisztelegtek. A 2018-as kollaboráció a legismertebb Disney-hercegnőket ünnepelte, a következő évben pedig a leggonoszabb karakterek, például Szörnyella de Frász, Demóna és Ursula is saját sminkpalettát kapott. De a Jégvarázs, a Mulan és a The Mandalorian-kollekciót is megemlíthetjük. A kollaborációk egyébként olyan népszerűek voltak, hogy a legtöbb az állandó kínálat részévé vált.

Néhány napja pedig egy újabb jól ismert mesével bővült a ColourPop x Disney együttműködések sora: a február 25-én bemutatott 12 darabos kollekciót a Bambi inspirálta. A három főszereplőről, Bambiról, Toppancs nyusziról és Virágról, a borzról nevezték el azokat a palettákat, amelyek a kollaboráció fénypontjának számítanak. A Bambi paletta meleg árnyalatokból áll, és a matt színek mellett aranyfényű szemhéjpúder is helyet kapott. A Toppancs palettát inkább hideg bőrtónushoz ajánlják, a Virág palettával pedig egyszerűen elkészítheted a füstös szemek tavaszias változatát.

Fotó: ColourPop

A többi szemhéjpúdert, szájfényt és más termékeket is kifejezetten olyan árnyalatokban álmodták meg, amelyek üde, tavaszi hangulatot árasztanak. Az igazi őzike tekintet elérését pedig a vegán műszempillák segítik.

Forrás: Nylon
Nyitókép: ColourPop

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: