Courteney Cox valóra váltotta az egyik legnagyobb Jóbarátok-rajongó álmát

A színésznő hatalmas meglepetést szerzett a 13 éves fiúnak, akinek a koronavírus-járvány miatt online kellett megtartania Jóbarátok tematikájú bar-micvó ünnepségét.

Courteney Cox a napokban hatalmas meglepetést szerzett az Angliában élő 13 éves Naftalinak, akinek a koronavírus-járvány miatt le kellett mondania a már megszervezett bar-micvó ünnepségét. A bar-micvó egy zsidó ünnepség, amikor is a 13. születésnapjukon a fiúból hivatalosan is férfi válik. A tini egy Jóbarátok témájú bulival szerette volna megünnepelni ezt az eseményt, és már mindent alaposan el is tervezett: az asztalokat a sorozat egy-egy karakteréről nevezte el, sőt még egy Joey és Chandler inspirálta csocsóasztalt is el akart helyezni a buli helyszínén, valamint a Perk Café ikonikus piros kanapéját, amin szelfiket is készíthettek volna a vendégek. Ráadásul, az esemény meghívója is pont úgy nézett ki, mint a Jóbarátok eredeti felirata!

A koronavírus-járvány miatt az eseményt végül online kellett megtartania, ahol csupán Naftali szülei és egy rabbi volt jelen. A rabbi, Alex Chapper szerint ez volt a világ legelső online bar-micvó ünnepsége, az itt készült felvételek pedig egy csapásra bejárták a netet. „Fogalmam sem volt erről. Azt hittem egy apró esemény lesz, amit csak a családom és talán néhány barátom néz majd meg, de végül hatalmas szenzációt keltett.” – árulta el Naftali a The Late Late Show vendégeként, miután több millióan megnézték videóját. James Corden műsorába végül Courteney Cox is bekapcsolódott, és egy csocsóasztalt is ajándékozott a fiúnak. A felvétel végén Monica ikonikussá vált megjegyzését is elmondta, Naftali pedig szinte könnyekig hatódott. Nézd meg te is az édes videót:

Forrás: eonline.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: