Családi hagyomány egy üveg tusfürdőbe zárva (x)

Az extra száraz bőr újra életre kel

A száraz bőröm miatt mindig nagy dilemmát okoz, hogy milyen termékeket válasszak. A Barnängen Berry Boost tusfürdőjében úgy néz ki, egy új kedvencemre találtam.

Viszlát száraz bőr!

A különböző kozmetikai termékek kiválasztása nálam komplex feladattá nőtte ki magát, ez alól a tusfürdőm sem kivétel. Ha nem lenne elég, hogy száradásra hajlamos bőrtípussal áldott meg a sors, ráadásként még azt is megkaptam, hogy extra érzékeny a különféle összetevőkre. Rengeteg tusfürdővel próbálkoztam már, amik közül nagyon sok nem vált be – a drágább ár, a prémium kategória és a természetes összetevők sem jelentettek garanciát arra, hogy a termék nem okoz valamilyen irritációt, és landol valamelyik családtagom vagy barátom fürdőjében. Ezért mindig szkeptikus vagyok, amikor egy új tusfürdőnek adok esélyt. A Barnängen Berry Boost kipróbálása után azonban kiderült, ezúttal minden félelmem alaptalan volt. A fekete áfonya antioxidáns tartalmának és a hidratáló szérumnak köszönhetően semmi nyoma a száradásnak, bőröm kifejezetten selymes tapintásúvá vált és újra életre kelt.

Berry Boost
Berry Boost tusfürdő és habfürdő, Barnängen 1950 Ft

Családi hagyomány inspirálta

A választás során nagy hangsúlyt fektetek arra is, hogy vegán és cruelty-free termékek kerüljenek a kosaramba. Ebben az esetben már a termékcsalád neve is sokatmondó, hiszen a Nordic Rituals elnevezésből sejteni lehet, hogy a hagyományokhoz híven számos természetes összetevőt találunk majd a tusfürdőben. Az áfonyás illatvilágot egy skandináv tradíció, a „Självplocking” inspirálta, ami valójában egy évenként megrendezett családi gyümölcsszedés. A termék illata tökéletesen passzol ehhez a szcenárióhoz – ez a kellemes, nem túl hivalkodó buké pont annyira nyugtatja meg az embert, mint egy családi kikapcsolódás.

Csodás külső, megnyerő belső

Nem tudok szó nélkül elmenni a termék csomagolása/kinézete mellett. Nem tudom, hogy a bennem élő örök gyerek vagy a vizuális beállítottságom miatt – valószínűleg mindkettő-, de számomra a megjelenés is nyomós érv a vásárláskor. A Barnängen Berry Boost tusfürdő annyira meghódította minimalista-szívem, hogy legszívesebben dekorációként használnám a flakont a fürdőszobában. Először ki sem akartam próbálni az áttetsző üvegben lévő gyönyörű rózsaszín gélt, hogy így őrizzem meg az örökkévalóságnak.

Végül megtettem, és milyen jó, hogy így döntöttem. A közepes sűrűségű, zselés állagú tusfürdő finom, bogyós gyümölcs illata azonnal megcsapta az orrom. A termék jól habzik, nincsen túl sokra szükség a fürdés során és sokáig érezhető az illata, mégsem kelti azt az érzést, hogy az embert egy liter húsvéti kölnivel öntötték nyakon. Mivel kis mennyiség is elég belőle, ezért a 400 ml-es kiszerelés sokáig kitart.

Kiknek ajánlom?

Száraz, érzékeny bőrtípusra és azoknak, akik szeretik a finom gyümölcsös, kellemesen nőies illatokat.

Melyek a legfontosabb összetevői?

Feketeáfonya, egyedi fejlesztésű hidratáló szérum.

Nyitókép: LStockStudio/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: