Csillagainkban a hiba – Ez a rossz tulajdonságod a horoszkópod szerint

Rád is igaz?

Gondoltad volna, hogy a csillagok állása azt is befolyásolja, hogy milyen hibák elkövetésére vagyunk hajlamosak? A horoszkópod azt is elárulja rólad, mi az a rossz szokás, ami beléd van kódolva.

Hibázni emberi dolog”, „mindenkivel megesik” – ezekkel és ehhez hasonló mondatokkal nyugtatnak minket (és mi is magunkat), amikor valami apró bakit vétünk vagy egy hihetetlenül nagy hülyeséget csinálunk. Tudjuk, hogy ezek az állítások valósak, ezért egy picit enyhül a bűntudatunk. Ám miután újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat, semmit sem tanulva az előző esetekből, gyakran elgondolkodunk azon, vajon velünk van-e a probléma. A válasz, nem. A csillagok is közrejátszanak abban, hogy nem tudjuk elengedni a rossz szokásainkat. Lássuk, melyik jegynek min kellene változtatni!

Kos

Ragaszkodsz a rossz döntéseidhez, úgy vagy vele, legalább valahogyan döntöttél. Még akkor is folytatod az előre meghatározott terved, ha tudod, hogy a rossz utat választottad. Nem szereted, ha elölről kell kezdened valamit, ezért inkább nem hátrálsz meg és megpróbálod a legjobbat kihozni az adott szituációból. De ennek sokszor végül az az eredménye, hogy hosszú órák vagy hetek után kiderül, mégsem menthető a helyzet és minden eddigi munkád mehet a kukába. Az egyik legjobb tulajdonságod, hogy kitartó és ambiciózus vagy, de a makacsságod miatt ezzel sokszor a saját életed nehezíted meg.

Bika

Ha kell, ha nem, megtartod azt az egy lépés távolságot. Lehet, hogy elég széles baráti körrel rendelkezel, de ez még nem jelenti azt, hogy a friss kapcsolatoktól teljesen el kellene zárkóznod! Mivel tökéletesen elégedett vagy a belső köröddel és velük mindig kényelmesen érzed magad, ezért esélyt sem adsz az új embereknek. Pedig egy közös kávézás az új kollégáddal biztosan nem fog fájni és ki tudja, lehet, még egy taggal bővül a baráti társaságod.

Ikrek

Rendszeresen elköveted azt a hibát, hogy több találkozót is megbeszélsz egy időpontra. Ilyenkor már küldöd is az „Úristen, azt mára beszéltük meg?” és a „ne haragudj, teljesen kiment a fejemből” üzeneteket. De mi mást várhatnánk egy olyan személytől, aki imád emberek között lenni, ugyanakkor szörnyű a szervezési feladatokban? Nyugi, ez nem csak te hibát, egy picit a csillagokat is okolhatod.

Rák

Visszahúzódó, nyugodt személyiségtípusod miatt nagyon ritkán és akkor is nagy megpróbáltatások árán vagy hajlandó kilépni a komfortzónádból. Nem vágysz tömegre, ezért inkább áthívod a barátnődet magadhoz, minthogy a város felé kelljen venned az irányt. Ha mégis sikerül rábeszélni arra, hogy elhagyd az otthon melegét, akkor néha hajlamos vagy durcásan viselkedni vagy csöndben meghúzni magad, miközben azon gondolkodsz, biztosan kellett-e ez neked.

Oroszlán

A legjobb terápiának a vásárlást tartod, éppen emiatt hatalmas érzelmi költekezések vannak már a hátad mögött. Egy friss szerelmi csalódás kiheverésére nem a sírásban és kedvenc jégkrémed kanalazásában látod a megoldást, inkább magadhoz veszed a bankkártyád és megleped magad néhány új dologgal. Aztán ott van a költözéssel járó fáradalmak kipihenése, az új munkahellyel járó stressz legyőzése vagy a tény, hogy még csak kedd van, de neked már is eleged van a hétből – mindig találsz valami apropót, ami feljogosít arra, hogy egy kis shoppingolásba kezdj. Persze a hó végén jön az önostorozás, de a fizetés után elfelejted és újra kezdődik az ördögi kör.

Szűz

Nem elég, hogy néha túl keményen bánsz magaddal, de másoktól is elvárod a hihetetlenül magas színvonalat. Ha el is érik, akkor még tovább emeled a mércét. Neked még a tökéletes sem lenne elég. Minden apró hibát észreveszel és a meglátásaidnak hangot is adsz. A határozottságoddal és a szigorú hangnemeddel az érzékenyebb embereket könnyen meg tudod bántani. Néhány szituációban egy kicsit el kellene lazulnod, még ha ez nem is olyan egyszerű neked. Hidd el, a barátaid és a kollégáid is megköszönik majd!

Mérleg

Mérlegként hajlamos vagy egyik pillanatról a másikra eltűnni, ha a helyzet kényelmetlenné vagy cikivé válik. Természetedből adódóan diplomatikus vagy, valamint kedvességeddel és udvariasságoddal a harmónia és az egyensúly megteremtésére törekszel. Éppen ezért, ha a környezetedben bármilyen szokatlan változás vagy kellemetlenség adódik, egyszerűen csak kihátrálsz, kerülöd a konfliktusokat és próbálsz észrevétlen maradni.

Skorpió

Egy kis baráti versengés sosem árt, de a te esetedben ezek a helyzetek általában halálosan komoly dologgá alakulnak. Az egyik legszélsőségesebb jegy képviselőjeként igazán remek vetélytárs vagy, amíg valamilyen apró baki be nem csúszik a számításaidba. Onnantól kezdve vérre megy a küzdelem és passzív-agresszív üzemmódba kapcsolsz. Azt pedig ne is említsük, hogy a vereséget hogyan viseled. Vigyázz, mert a benned élő versenyszellem néha nagyon megnehezíti a barátaid életét és sokszor vezet komoly konfliktusokhoz is! Legközelebb gondold végig, hogy megéri-e a hisztériás roham azért, mert valaki legyőzött a kedvenc játékodban.

Nyilas

Néha mindenki tesz csípős és illetlen megjegyzéseket másokra, de te sportot űzöl ebből. Ha valaki nem ért egyet a véleményeddel és a saját vagy más védelmére kel, akkor sem veszel vissza a tempóból. Rekordhosszúságú monológokban vagy képes megvédeni az igazad, mert senki sem lehet nálad okosabb vagy jobb. Mielőtt egy újabb vitába állnál bele gondold végig, mi érezhet a másik fél. Végül is a bocsánatkérés tényleg nem olyan jó móka, mint megnyerni egy szócsatát, de jobban megéri, mint a makacsságod miatt elveszíteni egy barátot.

Bak

Komoly, megfontolt személyiséged miatt még akkor is befeszülsz, ha szórakozni indulsz. Olyan vagy, mint Maggie Smith és Dr. House, akik mindig fapofával ülik végig a poénokat és sosem a táncparkett közepén töltik az estét. Nem gond, ha nem te vagy a parti lelke, de néha egy kicsit elengedhetnéd magad. Így még jobban értékelik majd, hogy a hétköznapokon milyen profin és komolyan állsz hozzá a feladataidhoz.

Vízöntő

Nem vesztegeted az időd, amikor új emberek megismeréséről van szó. Szándékosan szélsőséges módszert választasz és leteszteled őket, hogyan reagálnak az általad generált helyzetekre. Szemrebbenés nélkül végighallgatják a zavarba ejtő poénodat vagy grimaszba fordul az arcuk? Egy nekik címzett megjegyzésre építő kritikaként tekintenek vagy inkább bántónak találják? Rád aztán nem igaz, hogy nem a borítóról ítéled meg a könyvet, de lehet, hogy jobb ötlet lenne nem az első találkozó alkalmával sokkolni az embereket.

Halak

Olyan romantikus azt mondani, hogy örökké szeretni foglak, de te ezt tényleg komolyan gondolod. Sajnos még akkor is, amikor már véget ért a kapcsolat, pedig ebben az esetben az lenne a legegészségesebb, ha túllépnél az exeden. A letargikus hangulat a szakítás után úrrá lesz rajtad, magadban keresed a hibát és nem adod fel, mert nem érhet így véget a tündérmese, amiben eddig éltél. Eszedbe se jusson egy második esélyért könyörögni vagy még hónapokig a volt pasidon rágódni. Az égiek egyszerűen azt akarták, hogy ez a kapcsolat véget érjen és arra várnak, hogy kitöröld a számát, felkapj egy csini szettet és a barátnőddel vacsizz egyet. Azaz folytasd tovább az életed!

Nyitókép: nadia_bormotova/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: