Ez a 3 csillagjegy a legpletykásabb mind közül

Ha a tudomásodra jut egy izgalmas sztori, szinte szétfeszít a vágy, hogy megoszd valakivel? Nos, akkor jó eséllyel te is szerepelsz ezen a listán. De ne aggódj, a hiba nem benned van, egyszerűen ilyen vonásokkal áldott meg az ég!

Míg vannak, akik könnyedén elcsevegnek az aktuális sztárhírekről, ha éppen meg kell törniük a jeget egy beszélgetésben, addig mások mindig a drámák és konfliktusok középpontjába kerülnek, mert nem tudják megállni, hogy ne keveredjenek bele a pletykákba. Ám ahogyan sok mindenért, úgy ezért is a horoszkópunk felel: van, akinek a csillagaiba kódolt, hogy egyszerűen muszáj tudnia mindenről. Ők ráadásul imádják továbbadni az infót.

Ikrek

Ha valakire, rád biztosan nem lehet olyan titkokat bízni, hogy például mikor tartanak meglepetés születésnapi partit egy ismerősödnek, mert garantáltan ki fogod fecsegni a dátumot valakinek. Ezt persze egyáltalán nem rossz szándékból teszed, csak olyannyira aktív részese szeretnél lenni egy-egy beszélgetésnek (ráadásul nagyon sok emberrel szoktál csevegni), hogy akaratlanul is elszólod magad arról, amit tudsz. Sőt, általában annyira izgatott leszel, ha megosztanak veled egy vadiúj infót, hogy már azelőtt továbbadod, mielőtt meggyőződnél arról, hogy megteheted-e.

Skorpió

Az állatöv egyik legkíváncsibb tagja vagy, szóval ösztönösen beleütöd magad mások dolgába. Te vagy az, aki mindent kiderít a barátai szerelmi életéről, és azonnal értesíted a haveri körödet, ha tudomásodra jut egy-egy érdekes pletyka. Egyébként egyáltalán nem könnyű a közeledbe férkőzni: ha valaki a bizalmasod akar lenni, annak alaposan meg kell győznie téged a szavahihetőségéről. Ha pedig valakit nem tartasz őszintének, birtokló típusként mások fülébe is beleülteted a bolhát. Furcsa kettősség, hogy bár szivacsként szívod magadba az infókat az ismerőseidtől, képes vagy arra is, hogy hét lakat alatt őrizd egy szeretted titkát.

Oroszlán

Mivel Oroszlánként szomjazol a figyelemre, szinte bármit megtennél azért, hogy beilleszkedhess, ezért is fontos számodra, hogy pontosan tisztában legyél minden aktuális pletykával. Ha pedig értesültél arról, hogy két ember egymás háta mögött balhézik, begyűjtesz minden lényeges dolgot a kérdésben, hogy aztán rávehesd őket a békülésre. Persze a happy end is fontos számodra, de az sem mellékes, hogy így te lehetsz a konfliktuskezelő-szupersztár a reflektorfényben.

Forrás: PureWow
Nyitókép: Anastasia Molotkova/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: