Daniel Radcliffe nem is lehetne boldogabb: apuka lesz a Harry Potter filmek sztárja

Daniel Radcliffe és barátnője, Erin Darke első gyermeküket várják. A gólyahírt a színész publicistája erősítette meg.

A Harry Potter filmek 33 éves sztárja, Daniel Radcliffe és barátnője, Erin Darke már több mint tíz éve egy párt alkotnak. A két színész 2013-ban, az Öld meg kedveseid című filmben játszott együtt és ekkor kezdtek el találkozgatni is. Radcliffe korábban arról mesélt egy interjúban, hogy ő és 38 éves kedvese nagyon boldogok együtt: „Nagyon szép életem van. Már nagyjából egy évtizede együtt vagyok a barátnőmmel” – mondta a színész. A páros pedig hamarosan szülői örömök elé néz, amit a sajtósuk is megerősített az újságírók érdeklődésére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daniel Radcliffe (@daniel9340) által megosztott bejegyzés

Közös munka

Radcliffe és Darke 2016-ban újra együtt dolgoztak a Don’t Think Twice című filmen, sőt Radcliffe sorozatának, a Csodatévők 3. évadának epizódjain is. A közös munkáról a színész azt mondta, hogy „hihetetlenül különleges és bájos” élmény volt, ugyanakkor hozzátette: „Határozottan szeretünk együtt dolgozni, de nem szeretnénk folyamatosan ezt csinálni.”

Remélhetőleg a jövőben is több mindent fogunk csinálni, de mindketten írunk is” – fejtette ki a színész. – „Szóval, ha valamikor írnánk valamit közösen, azon jó lenne együtt dolgozni.”

Távol a reflektorfénytől

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe és párja, Erin Darke 2022 őszén a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. fotó: Araya Doheny / Getty Images

Habár a páros ritkán jelent meg együtt nyilvános eseményeken, Radcliffe „Weird: The Al Yankovic Story” című filmjének szeptemberi premierjén együtt pózoltak a vörös szőnyegen. A hírnév kapcsán Radcliffe októberben egy interjúban mondta el, hogy nem szeretné, ha a gyermeke híres lenne, de hozzátette: „Azt szeretném, hogy ha lesznek gyerekeim, akkor ott lennének a filmforgatásokon.”

A filmezés csodálatos világa

 „Az álmom az lenne, ha eljönnének egy forgatásra és azt mondanák: > Istenem, én szívesen dolgoznék a művészeti csapatban. Örömmel lennék a stáb egy tagja.< Azt gondolom, hogy egy filmforgatás csodálatos élmény egy gyerekek számára. És igazából az egyetlen, amit el kell kerülni ebben a szakmában, az a hírnév” – nyilatkozta Radcliffe.

Forrás: People

Nyitókép: Araya Doheny / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: